Jovana Jeremić o navodima da ju je napala svekrva i odnosu sa suprugom: Ako se i razvedemo, bićemo najbolji prijatelji

22.11.2021

11:35

0

Voditeljka u izjavi za 24sedam ističe da je u odličnim odnosima sa majkom svog supruga

Jovana Jeremić o navodima da ju je napala svekrva i odnosu sa suprugom: Ako se i razvedemo, bićemo najbolji prijatelji
jovana_jeremic_rodjendan_24102021_0087 - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić užasnuta je pričama da ju je svekrva napala i navodno iskritikovala da je zapostavila supruga Vojislava Miloševića, te insistirala da zaustavi medijske napise o njihovom razvodu. 

Ovim povodom ekipa 24sedam pozvala je voditeljku kako bismo saznali u kakvim odnosima je sa majkom svog muža i da li je došlo do nesuglasica između snaje i svekrve zbog njenog odnosa sa Vojom.

Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Totalna laž. Ja sam sa svekrvom u odličnim odnosima, ona je čuvala moje dete, kao drugarice smo. Ovde stavljam tačku na sve to. Prave rijaliti od mog života, ja ne želim to. Kad se budem razvela, biće saopštenje. Kod mene je sve čisto - kaže Jovana za 24sedam, a na pitanje da li je njen brak u krizi ističe: 

24sedam
 

- Ne želim o tome da razgovaram. Moj suprug i ja smo prijatelji, ne želim da kažem da je brak u krizi, ni da nije. Ako se budem razvela, staviću saopštenje. Suprug i ja smo u odličnim odnosima, zajedno sa svekrvom. I da ne bude više suprug, mi ćemo biti najbolji prijatelji jer je on to bio i pre - kaže voditeljka za naš portal ističući da navodi o njenoj svađi sa svekrvom nisu istiniti. 

- Odmah ju je zvala i svašta joj rekla, s akcentom da više ne pravi budalu od njenog sina! Maltene joj je naredila da što pre reši krizu u braku i da spreči vesti na tu temu u medijima. Takođe joj je zamerila i to što samo hvali sebe, a nikad se ne seti da pomene muža koji joj je u svemu pomagao kako bi ona napredovala u poslu. Svekrva je takođe dosta bila uz nju kad se rodila Lea. Ona ju je čuvala da bi Jovana mogla da radi i snajka joj na tome zahvalna, čak je uvek isticala koliko joj znače i svekrva i svekar, međutim, ovog puta je bila oštra, pa joj je odbrusila da se ne meša i da će ona probleme u braku rešiti sa svojim mužem - ispričao je izvor za Star.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike