Svekrva napala Jovanu Jeremić: Nemoj da praviš budalu od mog sina, rešavaj to što pre!

22.11.2021

10:21

0

Kako se navodi, voditeljku je Vojina mama kritikovala što samo sebe hvali, a nikada supruga koji joj je u svemu pomagao

Svekrva napala Jovanu Jeremić: Nemoj da praviš budalu od mog sina, rešavaj to što pre!
gorki_list_04112021_0237 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić priznala je da ona i njen suprug Vojislav Milošević imaju krizu u braku. Još uvek nisu razvedeni, a Jovana ne krije da često ne deli postelju sa mužem u zajedničkom stanu. 

U javnosti se pojavila informacija da je Vojina majka navodno napala Jovanu, te joj zapretila da što pre reše situaciju u kojoj se nalaze i zaustavi napise u medijima o njihovom razvodu. 

- Jovana se mnogo promenila od kada je prešla na „Pink”, svi su to primetili. Još više nego pre radi na sebi, posvetila se ćerki, izgleda sve bolje i bolje, ali od obaveza i ciljeva koje je zacrtala i te kako je zanemarila muža Voju. On je do sada bio pun razumevanja za njen posao i nikad joj nije prigovarao ni zbog prekovremenog rada, ni zbog ambicija, ali sada smatra da je preterala, pa sve češće započinje svađe i stavlja joj do znanja da ne može baš toliko da je toleriše - priča izvor i dodaje da je i te kako primetno da među njima ne štima sve kako treba: 

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Malo su se i udaljili, pa je Voja na Jovanin rođendan došao posebno, mimo nje. Praktično je bio gost, a ne domaćin sa njom. To su svi primetili, a i zaista se videlo da tu nešto ne štima. Međutim, Jovana tvrdi da se ne razvodi, ali ne krije da ona i Voja žive na dve adrese. To je rekla i za medije zbog čega je Vojina majka pobesnela - ispričao je izvor.

Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Odmah ju je zvala i svašta joj rekla, s akcentom da više ne pravi budalu od njenog sina! Maltene joj je naredila da što pre reši krizu u braku i da spreči vesti na tu temu u medijima. Takođe joj je zamerila i to što samo hvali sebe, a nikad se ne seti da pomene muža koji joj je u svemu pomagao kako bi ona napredovala u poslu. Svekrva je takođe dosta bila uz nju kad se rodila Lea. Ona ju je čuvala da bi Jovana mogla da radi i snajka joj na tome zahvalna, čak je uvek isticala koliko joj znače i svekrva i svekar, međutim, ovog puta je bila oštra, pa joj je odbrusila da se ne meša i da će ona probleme u braku rešiti sa svojim mužem - zaključio je izvor.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Star

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike