Britni Spirs stiže kod Opre Vinfri: Ispričaće sve o torturi koju je trpela 13 godina (VIDEO)

22.11.2021

11:04

0

Autor: Marija Mitić

Već se smatra da će emisija sa pop princezom nadmašti najgledaniju - onu u kojoj su gostovali Hari i Megan Markl

Britni Spirs stiže kod Opre Vinfri: Ispričaće sve o torturi koju je trpela 13 godina (VIDEO)
Britni Spirs Profimedia - Copyright Profimedia

U jednoj od poslednjih objava na društvenoj mreži Instagram, pevačica Britni Spirs u video snimku pokazala je šta sve konačno može da radi i u čemu da uživa, nakon što se posle 13 godina oslobodila starateljstva oca Džejmija.

Ona je takođe istakla da ju je sramota što o ovakvim stvarima govori javno, ali da će konačnu ispovest o svemu što je pretrpela tokom ovih dugih 13 godina, ispričati u popularnoj emisiji Opre Vinfri

 - Ovim putem nagovestiću vam samo deo priče, pre nego što postavim stvari na svoje mesto, u emisiji kod Opre. Jako mi je neugodno da priznam da nikad nisam videla gotovinu niti vozila svoj auto. Svaki dan se probudim i pitam kako je moja porodica mogla sve to da mi učini - napisala je pop princeza uz video koji je objavila.

 

 

 - Bila sam pod starateljstvom 13 godina, a to je jako dug period kad si u situaciji u kojoj ne želiš sigurno da budeš. Zahvalna sam iskreno za svaki dan, i raduju me male stvari poput posedovanja ključeva za auto ili kupovine sveća. Te male stvari za nas žene čine ogromnu razliku - rekla je Britni u videu, a potom istakla da ne želi da je drugi smatraju žrtvom,  jer je sa žrtvama živela celo svoje detinjstvo, te da je zato i otišla od kuće i radila 20 godina.

 

 

- Ja sam tu da budem zagovornik osoba sa stvarnim invaliditetom i stvarnim bolestima, ne mogu ni da zamislim šta je zakon učinio tim ljudima. Nadam se da će moja priča uticati i napraviti neke promene u korumpiranom zakonu - zaključila je pevačica i zahvalila se fanovima na konstantnoj podršci.

O potencijalnom intervjuu Britni Spirs kod Opre Vinfri šuška se od marta ove godine, dok su sada, nakon ovog pevačicinog videa, sve veći izgledi da će se i desiti. Ukoliko se ova emisija realizuje, smatra se da će nadmašti najgledaniju - onu u kojoj su gostovali Hari i Megan Markl.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike