Kako su Brena i Boba pomogli Popoviću da kupi kuću na Bežaniji: Do tad se mučio u 17 kvadrata!

19.11.2021

20:37

0

Saši život nije baš uvek bio lak. Garsonjera u kojoj je svojevremeno živeo bila je i obijena, pa je ostao samo u odelu koje je nosio i sa starom pidžamom...

Kako su Brena i Boba pomogli Popoviću da kupi kuću na Bežaniji: Do tad se mučio u 17 kvadrata!
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Saša Popović danas živi lagodno, ali nije uvek bilo tako. Svojevremeno, kada je ostao bez para, završio je u garsonjeri od 17 kvadrata, a u kojoj je do tada samo čuvao garderobu koju je kupovao tokom „Slatkog greha".

Da stvar bude još gora, prenosili su dalje domaći mediji, u jednom trenutku ona je bila obijena.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kuću na Bežanijskoj kosi pazario je pošto su mu Lepa Brena i Boba Živojinović pomogli i na tome im je ostao beskrajno zahvalan. To se odvilo 1996, a kako je istakao, sav je novac uspeo uredno da im vrati.

- Kada sam zbog Dafine izgubio sve pare, a pošto smo crkvenu kuću u Novom Sadu vratili crkvi, stanovao sam kao podstanar na 12. spratu u novobeogradskoj „televizorki". U garsonjeri od 17 kvadrata bila je samo moja skupocena garderoba koju sam kupovao tokom „Slatkog greha". U džepu nisam imao ni jednu marku - rekao je „Kuriru" jednom Popović pa dodao da mu je garsonjera bila obijena kroz pola godine.

- Posle šest meseci neko mi je obio stan i sve odneo! Ostala mi je samo stara pidžama i od odeće ono što sam imao na sebi - objasnio je.

- Bio je to težak period, ali su mi Brena i Boba pomogli da te 1996. kupim kuću na Bežanijskoj kosi, za šta sam im kasnije vratio pare. To im nikada neću zaboraviti - zaključio je on.

Lepa Brena, Boba Živojinović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike