Anđelka Prpić otvoreno o izdaji i porodici: Kako mislim, tako mi se i vraća!

19.11.2021

17:19

0

Glumica naglašava da veruje u dobro, te da to i „privlači"

Anđelka Prpić otvoreno o izdaji i porodici: Kako mislim, tako mi se i vraća!
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Anđelka Prpić, pojavivši se na premijeri filma „Nebesa", otvoreno je porazgovarala s medijima na razne teme - zašto u poslednje vreme gotovo da ne može da se odbrani od komplimenata, do toga da li ju je neko u životu izdao, te kako vaspitava svog sina. 

Između ostalog, ispričala je i kakav je Andrija Milošević kolega - pa ga pohvalila na sva zvona.

Prolepšala se

- Puno puta sam ga čula u poslednje vreme. Razlog tom je taj što se dobro osećam. Volim svoj život. Imam divno dete, sjajnu porodicu, predivne prijatelje. Radim posao koji obožavam. Sve su to faktori koji utiču na moj izgled - napominje Anđelka.

Izdaja

- Nikada me nisu ljudi izdali. Verujem u dobro i to mi ne polazi tako teško za rukom. Retko kada prvo pomislim na loše pa na dobro. Uvek pomislim na dobro i čuknem u drvo. Mislim da mi se tako i vraća - nastavila je ona za „Blic”.

Anđelka Prpić ATAImages/Antonio Ahel
 

Odgajam sina u hrišćanskom duhu

- Odgajana sam u tom duhu. Naša kuća u Požerevcu je preko puta crkve, tako da je odlazak bio sastavni deo naših nedeljnih rituala. Slavljene slave, svih velikih praznika i posta. Nisam neko ko robuje tome. Vera je u nama, gde god se nalazili. To zvuči kao fraza, kliše, ali je se stvarno tako osećam. Mislim da svojim primerom živim jedan hrišćanski život i tako vaspitvam dete. A, sada da li sam obišla sve manastire i ispoštovala praznik tako što nisam prala ili radila nešto što ne bi smelo, u to ne mogu da se zakunem.

Andrija Milošević

- Andrija je jedan pretalentovan glumac koji može da igra sve žanrove. On je vrlo inteligentan i zanatski potkovan, načitan, obrazovan. Za njega nema odvajanja kada je reč o žanru. U ovom filmu takođe („Nebesa") igraju sjajni komičari kao što su braća Navojec, Nataša Marković i mnogi drugi. Oni su svi vrsni komičari, a ovde igraju u nekom drugom žanru i sjajni su u tome. Nema zime za dobrog komičara.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike