Anđelkin brak okončan zbog preljube? Nije samo ljubomora bivšeg bila kap koja je prelila čašu: Varao je s pola grada!

23.04.2021

21:57 >> 21:47

0

Autor: M. Gudžulić

Zbog ljubavnih scena u filmovima i serijama Dario Prpić je glumici često spočitavao, a sa druge strane, nije ostao imun ni na jednu lepoticu na koju bi naiš

Anđelkin brak okončan zbog preljube? Nije samo ljubomora bivšeg bila kap koja je prelila čašu: Varao je s pola grada!
Anđelka i Dario Prpić ATAImages/Antonio Ahel

Anđelka i Dario Prpić navodno su se razveli pošto je glumici prekipelo i više nije mogla da toleriše suprugovu ljubomoru, koja je bila sve učestalija i to zbog ljubavnih scena u filmovima i serijama. Međutim, pored drame koju bi joj priređivao zbog uloga, ono što je poslednjih godina dodatno mučilo glumicu jesu gradske priče u kojima je Dario bio glavni akter, piše „Kurir”, kao „veliki švaler i zavodnik”, tvrdi izvor blizak glumici za pomenuti list. Suvlasnik jednog beogradskog restorana, navodno, nije ostao imun ni na jednu lepoticu koju bi upoznao.

Svakoj bi se, prema daljim navodima, udvarao, pa kod koje uspe – uspe. Sa pojedinima je bio i viđen kako kolima odlazi na nepoznatu lokaciju.

Dragan Mićanović

Glumica je, navodno, godinama doživljavala ljubomorne scene supruga. Prva se dogodila još na samom početku braka, zbog odnosa na mašini za veš u seriji „Žene s Dedinja“, sa Draganom Mićanovićem, tvrde pomenuti mediji. Tada, ovaj kolega bio je u ulozi njenog supruga, a Dariu je bio problem što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio „da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela.” Izvor ističe kako je Prpić „po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne.”

Promo/Nebojša Babić

Zbog ovoga, svađali su se nedeljama, dok je ona pokušavala da mu objasni da je to samo njen posao.

Andrija Milošević

Nešto kasnije, kada je to uspeo da zaboravi, teško mu je pala i Anđelkina uloga u „Andriji i Anđelki”, koju je ona tumačila rame uz rame sa Andrijom Miloševićem. Kako se navodi, svaka prisna scena s kolegom za njega je bila „kao nož u leđa” i non-stop je analizirao njene izraze lica, pokrete, a onda i ljubomorisao.

Andrija Milošević ATAImages/Antonio Ahel

Glumica se, međutim, o ovome nije oglašavala na pozive medija, kao i poruke.

Anđelka Prpić ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti