Zlostavljao je majku, imao sobu za silovanje: Jezivi detalji iz života pevača šokiraju javnost

19.11.2021

10:16

0

On se i dalje trudi da održi imidž velike zvezde

Zlostavljao je majku, imao sobu za silovanje: Jezivi detalji iz života pevača šokiraju javnost
profimedia-0612212708 - Copyright Profimedia

Danima unazad se u javnosti pojavljuju gnusni detalji iz života kontroverznog muzičara Merilina Mensona. Poslednje u nizu jeste da je zlostavljao svoju majku, što je tvrdnja njegovog prijatelja iz detinjstva. Ali, to nije sve.

Naime, u magazinu "Rolling Stone" objavio je poduži članak sa svedočanstvima njegovih žrtvi. Tako je jedna od njih navela da je imao posebnu sobu koja mu je služila za zlostavljanje, a nazivao ju je "sobom za loše devojke". Pevačica Fibi Bridžers je na svom Tviter nalogu objavila da je kao tinejdžerka bila njegov fan, te da je boravila u njegovoj kući u kojoj ima "sobu za silovanje". To joj je on lično rekao, a ona istakla da tu opasku nije shvatila ozbiljno, ali da joj se nije dopalo.

Profimedia
 

Osim ovih žena, svedočenje Tima Vona, Mensonovog prijatelja iz detinjstva, uliva dodatnu jezu. On je pomenutom magazinu rekao da je pevač još kao dete imao neprirodan odnos sa majkom. On je naveo da je Merilin zlostavljao svoju majku tako što ju je jurio po kući i urlao na nju.

- Lovio ju je sa držačem za mikrofon. Pitao sam ga zašto to radi, a on je rekao: "Kučka uvek upada u pogrešno vreme".

Inače, iako svašta izlazi o njemu poslednjih dana, Menson se i dalje trudi da održi imidž zvezde, pa je tako nedavno imao pojavljivanje u performansu Kanjea Vesta tokom kojeg se, ni manje ni više, moli sa reperom!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike