Ne može bez pozivnice: Laća objasnio kako će izgledati komemoracija Marini Tucaković, jedno će morati svi da ispoštuju

19.11.2021

08:38

0

Sin čuvene hitmejkerke do detalja je napisao sve u saopštenju i veoma su striktni

Ne može bez pozivnice: Laća objasnio kako će izgledati komemoracija Marini Tucaković, jedno će morati svi da ispoštuju
Copyright YouTube/K1/Tvrda prica

Marina Tucaković preminula je 19. septembra, nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Povodom njene smrti biće organizovana komemoracija 24. novembra, a njen sin Milan Laća Radulović oglasio se i objasnio kako će sve funkcionisati.

Foto: Printscreen Youtube
 

On je, naime, objasnio da trenutno šalju pozivnice za komemoraciju i da bez nje neće biti moguće da se prisustvuje skupu.

- Memorijalni skup povodom nedavno preminule Marine Tucaković održaće se 24. novembra, u 14 sati, u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, u ulici Dragoslava Jovanovića 2, kao što je već najavljeno. Upravo šaljemo pozivnice svim prijateljima, saradnicima i poštovaocima naše Marine. Bez pozivnice nije moguće prisustvovati skupu i molimo sve za malo strpljenja, kako slučajno ne bi nekoga izostavili - napisao je on, pa nastavio:

- Ovo se, naravno, ne odnosi na medije, međutim, pored novinarskih akreditacija biće obavezan i digitalni sertifikat, s obzirom na epidemiološku situaciju i veliki broj ljudi na skupu. Ovaj dokument obavezan je za sve prisutne. Hvala svima koji će biti u mogućnosti da se odazovu našem pozivu da se na jedan svečan način prisetimo naše Marine Tucaković.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, velika prašina se podigla povodom toga ko će prisustvovati komemoraciji, pa su se čak pominjale i "crne liste", no ništa od toga nije potvrđeno od strane Marinine porodice, osim onoga što je njen sin objavio u javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike