Ima se, može se: Kaja Ostojić na opremanje stana dala 100 hiljada evra, otkriveni svi detalji!

19.11.2021

09:51

0

Uživala je u sređivanju, a imaće čak i neke unikatne komade

Ima se, može se: Kaja Ostojić na opremanje stana dala 100 hiljada evra, otkriveni svi detalji!
kaja ostojic - Copyright Instagram printscreen/ kaya_ostojic

Pevačica Kaja Ostojić već neko vreme živi u Francuskoj sa svojim izabranikom, fudbalerom Mateom Pavlovićem, koji je tamo angažovan. Oni su rešili sada da promene mesto stanovanja, pa su zakupili stan koji su opremili po svom ukusu. Kako se navodi, za opremanje su dali čak 100.000 evra!

Kaja Ostojić sa dečkom Mateom Printscreen: Instagram/Kaya_Ostojic
 

Njihov novi dom nalazi se u jednom gradiću nadomak Pariza, a zgrada u kojoj je smešteno njihovo ljubavno gnezdo datira iz 18. veka. Kaja nije želela da komentariše navode o ciframa, ali je otkrila da je uživala u sređivanju svog novog doma.

- Vrlo pažljivo sam birala nameštaj za novi dom, noćima sam pravila kolaže, gledala ponudu na internetu, obilazila salone... Ali na kraju krajeva, kada se dvoje slažu i imaju isti ukus i stil onda to ide zaista lako i sa zadovoljstvom - rekla je ona za "Blic Super TV", te dodala da su poručili i neke unikatne komade, za koje još čekaju da budu isporučeni:

- Jedini problem je što se na neke od odabranih komada čeka pa još uvek nemamo baš sve što smo poručili, ali će se i to ubrzo realizovati.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Inače, kada se Kaja prošle godine odselila u Francusku kod Matea, on je stanovao u kući koja je već bila opremljena. Zato se oboje raduju što će sada moći sami da opreme njihov novi stan od početka do kraja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike