On joj je vratio osmeh na lice: Majka Tanje Savić transparentno o njenoj vezi sa Stanivukovićem: Draško je divan!

18.11.2021

21:12

0

Živana Savić je upoznala gradonačelnika Banjaluke i ovog puta je veoma zadovoljna ćerkinim izborom

On joj je vratio osmeh na lice: Majka Tanje Savić transparentno o njenoj vezi sa Stanivukovićem: Draško je divan!
Copyright 24sedam/M.M./printscreen youtube tv happy /ATAImages/A.A.

Sve su brojnije spekulacije ali i dokazi koji svedoče o romansi Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, pa ni ne čudi što strasti ne jenjavaju. Dodatno ih podgreva i Tanjin još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević koji se ponovo oglašava u domaćim medijima, otkada sumnja da je pevačica našla novog partnera.

Iako ni Tanja ni Draško nisu potvrdili da su u ljubavnoj vezi, majka Tanje Savić, Živana, bez zadrške i otvoreno je progovorila o njihovoj vezi i ovog puta je veoma zadovoljna ćerkinim izborom.

ATAImages
 

- Dobro je da se neko setio i nas da pozove. Ovo što priča Draškova baba nije lepo uopšte, niti joj priliči. Moja Tanja je zaslužila da bude srećna posle svega što je preživela sa Dušanom. Njoj je predivno sa njim, uživaju, vratio joj se osmeh na lice. Ne znam zašto ta baba tvrdi i laže da on ima drugu devojku kad svi znaju da je to moja Tanja! Ona nema pojma, ionako ne živi ona sa njim. Njoj vidim smeta što je Tanja bila udata i što ima decu, pa to bi trebalo da joj bude plus. Draško je baš fin mladić, ozbiljne namere ima sa mojom ćerkom - kaže Živana za Kurir i otkriva da je upoznala gradonačelnika Banjaluke.

- Videla sam ga jednom kad je dolazio, jako je ljubazan, skoro su bili tu na večeri, on puno radi, nema vremena da dolazi često. Više ona ide u Banjaluku, kaže da se tamo oseća sigurnije. On joj pruža sigurnost, mnogo se uplašila Dušanovih pretnji, ali on će joj pomoći, ima dobre veze. Nije im bilo svejedno kad se saznalo za njihovu vezu, to je ona voditeljka kriva. Ali, šta sad, ljubav ne može da se sakrije... A Dušan nek se stidi, sram ga bilo. Ne može da preboli što je Tanja nastavila dalje i što je našla pravog, moćnog muškarca, a ne njega, koji je živeo na račun njegovih... Ako se bude ponovo udavala, volela bih da to bude on, baš su divan par, od nas kao porodice ima punu podršku - rekla je majka Savićeve.

Podsetimo, baba Draška Stanivkovića porekla je juče da je njen unuk sa pevačicom i izjasnila se da joj se to svakako ni ne bi dopalo.

- Nisu u vezi, a i ne bih volela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Ona žena ima decu, ima sve - kaže u jednom dahu baka Gospava za Blic, pa nastavlja:

- Udata žena koja ima decu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje dece. Daj bože da je njenoj deci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu decu - rekla je Gospava juče za Blic.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike