Dodikova ćerka napala Stanivukovićevu babu: Žao mi je što na to ovako gledate

17.11.2021

20:52

0

Gorica smatra da bez obzira na to što je Savićeva udata i ima dvoje dece, ona ima pravo na sreću, novu šansu, ljubav i porodicu

Dodikova ćerka napala Stanivukovićevu babu: Žao mi je što na to ovako gledate
drasko - Copyright Printscreen Instagram/ draskostanivukovic

Ćerka srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, Gorica Dodik ostala je zatečena izjavom bake Draška Stanivukovića koja je prokomentarisala da njenom unuku treba neka mlađa devojka, a ne pevačica Tanja Savić, koja je udata i ima naslednike. 

Na njene reči nije ostala ravnodušna Dodikova ćerka koja je iznela svoj stav o temi koja danima intrigira javnost. 

Prntscreen Twiter/goricadodik
 

– Draga bako, ja sam žena koja je imala brak i dvoje dece u tom braku, sada sam opet srećna i rodila sam još dvoje žive i zdrave dece. Žao mi je što kao žena na to ovako gledate i ne brinite, ovo lažu, ali bolje da je o Tanji nego da pišu istinu – napisala je Gorica Dodik na Tviteru.

Inače, danima unazad se piše o navodnoj romansi pevačice i gradonačelnika Banjaluke, a čini se da Stanivukovićeva baka baš i nije oduševljena tom pričom.  

ATAImages
 

Baka Gospava ističe da pevačica i njen unuk nisu zajedno. 

– Nisu u vezi, a i ne bih volela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Ona žena ima decu, ima sve – kaže gradonačelnikova baka koja objašnjava zbog čega ne bi volela da se njen unuk zabavlja sa pevačicom. 

– Udata žena koja ima decu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje dece. Daj bože da je njenoj deci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu decu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike