Javnost zgrožena ponašanjem muža Tanje Savić: "On je narcistična, manipulatorska gnjida od čoveka" (FOTO)

17.11.2021

17:55

0

Autor: Marija Mitić

Korisnici Tvitera osuli su paljbu na Dušana Jovančevića, koji ucenjuje i preti svojoj još uvek zakonitoj supruzi

Javnost zgrožena ponašanjem muža Tanje Savić: "On je narcistična, manipulatorska gnjida od čoveka" (FOTO)
206509_tanja-i-dusan_orig (1) - Copyright Instagram Twitter

Javnost poslednjih dana bruji o Tanji Savić i njenoj navodnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a strasti dodatno podgreva pevačicin još uvek zakoniti muž, Dušan Jovančević koji je, ovim izrevoltiran, šokirao vulgarnim komentarima i opaskama na Tanjin račun.

On je takođe Tanji čak i zapretio i ucenio je intimnim snimcima koje će, kako kaže, pustiti u javnost ukoliko mu ne dozvoli da se čuje sa decom, a nije zaobišao ni Stanivukovića za kojeg je imao grube komentare i pretnje takođe.

Sve ovo nimalo se ne dopada domaćoj javnosti. Naime, na društvenim mrežama kruže komentari zgroženih i zatečenih ljudi Dušanovim ponašanjem, a velika podrška upućuje se Tanji.

- Pravda za ovu jadnu i napaćenu ženu - glasio je tek jedan komentar.

- Kolika si nula ispao od čoveka, neka muž Tanje Savić postane merna jednica za "od jadno do najjadnije! 

Printscreen Twitter
 

 

- Bivši muž Tanje Savić pronađen najjadniji na svetu, Ovaj intervju me raznosi, nikome ne želim smrt, ali želim. Naravno radi se o povređenom egu koji kreira potpuno nove nivoe jadnosti - pisali su korisnici, a zatim se osvrnuli na to što Dušan tvrdi da je Tanja sa njim bila iz koristi.

- Aha, korist, da ga izdržava i posle je pokrade. Baš je izvukla veliku korist - pisali su korisnici, a zatim se osvrnuli i na pretnje koje joj je uputio:

- Zar mu iko može verovati? Kakav si čovek kada hoćeš da objaviš privatne snimke majke svoja dva sina!? Ja ne verujem... - Ovo je strašno na toliko mnogo načina - šokirani su bili korsinici.

Printscreen Twitter
 
Printscreen Twitter
 

- Našmrkao se pa ne zna šta priča. Sad vidimo ko je on, drogirana budala!

Printscreen Twitter
 

 

 - Obična narcistična manipulatorska gnjida od čoveka! Tanja neka si pobegla od idiota, verujem da to nije bilo lako izvesti i da takve veze ostave traume, ali uživaj u životu sada, ti si se opet rodila posle ovakvog smrada u životu - napisao je jedan korisnik na tekst gde Tanjin suprug govori "Tanja voli da koristi kokain".

Printscreen Twitter
 

 

Korisnici su takođe zgroženi svim ovim što Jovančević čini, zbog ugrožavanja njihova dva maloletna sina.

- Da ni ne pominjemo što će deca jednog dana moći da vide te snimke. Voliš ih tako što hoćeš da im poniziš majku - upitao se još jedan zgranuti korisnik.

Printscreen Twitter

 

Podsetimo, Dušan Jovančević uputio je pretnje Tanji Savić i putem portala 24sedam. Naime, juče smo kontaktirali Jovančevića, s pitanjima da li su ucene način da vrati Tanju, kao i to da li smatra primerenim da majci svoje dece upućuje pretnje i iznosi intimu u javnost. Skandaloznim odgovorom, koji nam je poslao putem Vibera, samo joj je ponovio pretnje, uputivši joj "savet" preko naše redakcije. Njegovu poruku prenosimo u celosti.

- Pozdrav, da te pitam gde živiš poslednje dve godine? Vrati malo film. Ja sam otišao iz Srbije s decom. Ja sam otišao tamo. Ja se nisam vratio. Ja sam Tanju ostavio. Nije tako kao što me pitaš. Imam poruku za Tanju da joj prenesete, dozvoli da mi se deca javljaju. Inače, napraviću s*anje pa će da bude prekasno! Srdačno - stoji u odgovoru koji nam je poslao Tanjin muž.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike