Nina Badrić dobila nepristojnu ponudu: Pokazala prepisku, nude joj 200 evra! (FOTO)

18.11.2021

17:13

0

Autor: Marija Mitić

Jedan nepoznati muškarac dao bi silne pare za njene nošene najlon čarape od 700 dinara

Nina Badrić dobila nepristojnu ponudu: Pokazala prepisku, nude joj 200 evra! (FOTO)
nina_badric_21022018_0018 - Copyright ATAImages/ A.A.

Nina Badrić zablistala je na poslednjim fotografijama koje je objavila na Instagramu, a masa komentara "zatrpala" je pevačicin inboks na konto haljine koju je tom prilikom nosila.

Naime, reč je o mini haljini crvene boje sa jednom bretelom od cirkona, čiju je cenu pevačica otkrila, s obzirom da su joj stigla brojna pitanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

- Na zahtev publike, svih vas, koji ste mi danas poslali poruke koliko košta haljina… Haljina košta oko 3.100 dinara, a čarape su čitavih 700 dinara - napisala je Nina na Instagramu, a onda je dobila jednu neočekivanu i nepristojnu ponudu. Naime, jedan, reklo bi se, fan, poželeo je da od nje "otkupi" najlon čarape, a za iste joj je ponudo čak 200 evra! Nina je i ovu poruku morala da podeli sa fanovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

 - Pozdrav lepotice, siguran sam da si otvorena osoba i da bi mogla razumeti moj zahtev. Nije svakodnevno pitanje, ali me zanima kupovina tvojih najlon čarapa. Da li bi 200 eura po paru bilo u redu za tebe? Zašto nudim toliko? Zato što razumem da su to tvoje lične stvari i samo bi te dobra ponuda naterala da je prihvatiš.

Obećavam ti da će ovo biti vredno tvog vremena, plaćanje je uvek unapred. Imaš li pejpal? Ako ne, javi mi kako mogu da ti pošaljem novac.

Javi mi se za više detalja i više informacija. Ako želiš nešto da promeniš, slobodno reci. Nalazim se u Nemačkoj - glasila je poruka nepoznatog muškarca koju je Badrićeva dobila.

Printscreen Instagram/ badrich
 

 

Nina nije ostala ravnodušna, te je tako putem storija pokazala da ne može da veruje kakvu je poruku dobila.

- Pa ti reci - napisala je začuđena pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike