Sve o Nininom bivšem suprugu milioneru: Bili su godinama zajedno, a onda je došlo do prevare?

19.07.2021

12:34

0

Biznismen Bernard Krasnić danas je u braku sa drugom ženom

Sve o Nininom bivšem suprugu milioneru: Bili su godinama zajedno, a onda je došlo do prevare?
Copyright Nina Badrić, Instagram printscreen/ badrich

Ljubavni život Nine Bradrić uvek je bio pod velom tajne, ali se znalo da je nekad bila udata za hrvatskog milionera – Bernarda Krasnića.

Posle 12 godina ljubavi i šest godina braka, njihovoj vezi došao je kraj, navodno zbog njegovih prevara. Bernard je bio velika ljubav pevačice, a danas je oženjen Laticom Ivanišević, koja se bavi marketingom.

Inače, Badrićeva i Krasnić su imali romantičnu veridbu u Dubrovniku 2003. godine, a zatim i bajkovito venčanje održano pred 180 zvanica. Pevačica je nosila skupocenu venčanicu Roberta Kavalija. Tada, luda od ljubavi, nije ni slutila da će nastati krah dugogodišnje veze sa pet godina mlađim biznismenom. Njen bivši suprug posle se ponovo oženio, a Nina je govorila o tome da li je izgubila veru u ljubav.

– Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset – govorila je za domaće medije, svojevremeno Nina.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike