Nini Badrić se udvarao holivudski zavodnik: Odbila sam ga, bila sam zaljubljena u nekog idiota!

04.11.2021

21:17

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica bi sada drugačije postupila, te prihvatila poziv Kevina Kostnera na večeru

Nini Badrić se udvarao holivudski zavodnik: Odbila sam ga, bila sam zaljubljena u nekog idiota!
Nina Badrić - Copyright ATAImages/ A.A.

Nina Badrić važi za fatalnu ženu zbog čega verujemo da su mnogi pripadnici jačeg pola pokušali da je osvoje. Ipak, ono što je malo ko znao jeste da je jedan holivudski zavodnik pokušao da se udvara prelepoj pevačici.

Reč je, naime, o svetski poznatom glumcu, Kevinu Kostneru, koji je Ninu pozvao na večeru, što je ona tek sada otkrila u javnosti. Sve se odigralo u Monte Karlu, kada je imala svega 25 godina. Nina je slavnog glumca odbila što pripisuje mladim godinama, a da može da vrati vreme, sigurna je da bi sada postupila drugačije.

Profimedia
 

 - To je tako kada si klinka. Tada sam imala 25,26 godina. Nalazila sam se tom prilikom u Monte Karlu na jednoj gala večeri i dodeli nagrada. Kevin Kostner me je pozvao na večeru, a ja sam bila sigurna da je u pitanju šala - rekla je ona pa dodala:

- To je tako kada si mlad i nemaš samopouzdanja. Pomislila sam "Ma da, od svih žena po Monte Karlu, baš će mene da pozove na sastanak", rekla je Badrićeva u veb-serijalu "Fakap" i naglasila da je to bilo otprilike u vreme kada je Kostner snimio film "Telohranitelj":

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

 - Video me je u jednom klubu i poslao je asistenta koji me je celu noć ganjao. Pitao me je 500 puta želim li na večeru s njim. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda, otprilike oko dva ujutro, i pitala me: "Pa šta je bre s tobom, Nina?" Ja sam tada bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba, a kada sam rekla njegovom asistentu da imam dečka, on me je samo pogledao i zahvalio se. Ko zna što je mislio u glavi - istakla je Nina pa zaključila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

 - No, da mogu vratiti trenutak, naravno da bih izašla na večeru s Kevinom Kostnerom, meni je sve to skupa selo tek nakon nekoliko godina - završava Badrićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike