Dosta noći smo proveli zajedno: Hasan Dudić otkrio kako ga je savetovao Toma Zdravković (FOTO)

30.09.2021

13:18

0

Autor: Marija Mitić

Zajedno su išli na turneje i koncerte

Dosta noći smo proveli zajedno: Hasan Dudić otkrio kako ga je savetovao Toma Zdravković (FOTO)
Hasan Dudić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Kao i svake godine 30. septembra i danas su se, 30 godina nakon smrti Tome Zdravkovića na Centralnom groblju okupili njegovi brojni prijatelji, porodica i poštovaoci njegovog lika i dela kako bi da mu odali počast.

Na groblje je, pored drugih kolega, došao i pevač Hasan Dudić koji se prisetio upoznavanja i druženja sa legendarnim pevačem.

24sedam/Goran Sivački
 

- Ja dolazim uvek na pomene, a Tomu sam upoznao 1972. pevali smo zajedno u Gradskom podrumu, posle smo išli zajedno na koncerte, družili se. Sa mojim pokojnim bratom Šabanom je bio izuzetno dobar i dosta noći smo proveli zajedno. To vreme se nikada neće ponoviti, slušati njihove priče imao si nešto i da naučiš - rekao je Hasan kroz suze, a potom otkrio kako ga je Zdravković savetovao.

 

24sedam/Goran Sivački
 

- Toma mi je bio posebno drag, kada je došao iz Kanade, sedamdeset i neke, išli smo po turnejama, bila je to jaka ekipa, Toma, Mitar Mirić, Sinan Sakić, Šaban Šaulić, tako smo se družili i Toma me je savetovao. Pisao sam neku pesmu i rekao mi je da je pesma odlična, da lepo pišem i da pesma mora da bude kao film, da ima početak, sredinu i kraj - ispričao je Hasan za prisutne medijske ekipe.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike