Nekadašnjoj zvezdi „Granda" dijagnostikovan tumor! Supruga apeluje: Ne nasedajte na akciju prikupljanja novca!

16.11.2021

14:19

0

Jasminu Hasiću se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, a to je nateralo i pojedine kolege da odreaguju i potraže pomoć javnosti

Nekadašnjoj zvezdi „Granda" dijagnostikovan tumor! Supruga apeluje: Ne nasedajte na akciju prikupljanja novca!
Jasmin Hasić Printscreen ,,Zvezde Granda" - Copyright Printscreen Zvezde Granda

Jasminu Hasiću, nekadašnjem takmičaru šoua „Zvezde Granda", zdravstveno stanje se naglo pogoršalo. Iz tog razloga se na društvenim mrežama sprovela akcija prikupljanja krvi za pevača, kom je inače dijagnostikovan tumor na bubrezima koji je operisao pre 15 dana u Turskoj.

Naglo mu je pozlilo sinoć, prenose domaći mediji, a u akciju prikupljanja krvi za Jasmina prve su se uključile njegove kolege iz Bosne, a ubrzo i Milan Dinčić Dinča, koji je zamolio svoje prijatelje i fanove iz Srebrenika da odu u bolnicu da daju krv.

Milan Dinčić Dinča Instagram screenshot Milan Dinčić Dinča
 

Zahvaljujući brzoj reakciji lekara, pevač je sada stabilno, napominje „Grand onlajn", a oglasila se i njegova supruga Jasmina, zahvaljujući se svima koji su bili u prilici da pomognu. Međutim, uputila je i jedan apel:

- Dragi prijatelji, prvo da se zahvalim za svaku poruku, toliko ih je da ne mogu da stignem ni sve da ih pročitam, niti da se pojedinačno zahvalim. Hvala za svaku lepu reč, za reč podrške. Pitate me šta nam treba, reći ću vam - ništa za sad i hvala. Najviše nam možete pomoći je ako dolazite u našu apoteku i sve što vam je potrebno tu i realizujete, jer radom možemo sve, samim tim nam najviše pomažete. Jasmin će biti dobro i sve će biti iza nas - naglasila je supruga pa i rekla svima da ne nasedaju na akciju prikupljanja novca za pevača koja je pokrenuta sinoć.

- Jedna od pacijentkinja mi je upravo javila da se sakupljaju pare za Jasmina, molim vas da ne nasedate na to, to su prevaranti, niko ne skuplja novac u njegovo ime. Dovoljno je što nam se ovo događa i jako me rastužuje što se pojedinci u svemu ovome bave prevarom. Mi se ograđujemo od ovoga što sam napisala i molim vas da nikome ne dajete novac za Jasmina, jer to nema veze sa nama. Za sve vam veliko hvala, danas sam spoznala koliko je ljudi uz nas i koliko cenite Jasmina, što me jako raduje - zaključila je Jasmina.

 

Zatim se i sam pevač oglasio iz bolnice, istakavši da je bolje.

- Hvala vam svima od srca za odaziv, i da opet napomenem - svaki vid prikupljanja novca u moje ime nema veze sa mnom, ne nasedajte na te „humanitarne" akcije - poručio je on putem Fejsbuka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike