Suzana Mančić o druženju i pesmi sa Tomom, pa o njegovom narušenom zdravlju: Krio je svoju muku!

16.10.2021

13:15

0

Autor: M. Gudžulić

Pevača je dobro poznavala i, kasnije, osećala je da je napet, ali nije bila ni posumnjala da je bolest to što ga ometa...

Suzana Mančić o druženju i pesmi sa Tomom, pa o njegovom narušenom zdravlju: Krio je svoju muku!
Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Mančić ispričala je kako je imala tu čast da nastupa i da se druži sa čuvenim Tomom Zdravkovićem. Dvojac je često zajedno išao na turneje i, kasnije, osećala je da je naped, ali joj ni na kraj pameti nije bilo da je bolestan. Svu svoju muku je, kaže, nosio tiho i sa dostojanstvom.

To je bilo moje zlatno vreme!

- Tomu sam znala baš dobro, jer smo nastupali zajedno. Vodila sam programe na koncertima, ali sam i pevala sa njim. To je bilo moje zlatno vreme. Krajem osamdesetih bila sam gošća na njegovoj turneji po bivšoj Jugoslaviji. Sve gradove smo zajedno obišli - prisetila se Suzana, a piše „Informer", dok ona nastavja o tome koliko se poznati bolem trudio da svaki svoj nastup odradi s dušom. 

- Nisam znala da je bolestan. Krio je to i nosio je svoju muku dostojanstveno. Osećala sam da je često napet, ali nisam znala da je takav jer je bolestan. Uvek se trudio da svaki koncert odradi sa dušom, baš onako kako je publika od njega i očekivala. Drago mi je što sam imala čast da nastupam sa velikanom kakav je bio Toma - naglasila je Mančićeva, na koju i bez obzira na to što je uvek važila za jednu od najpoželjnijih žena, Toma nikad nije „bacio oko".

Toma Zdravković Printscreen Youtube/ TomaZdravković
 

- Toma mi se nikad nije udvarao. On je svoje ljubavi uglavnom opisivao u pesmama, a ni u jednoj nije opevao Suzanu - ispričala je ona.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti