Pokazala si mi da se hrabrost uvek isplati! Emotivna poruka ćerke Merime Njegomir privukla ogromnu pažnju (FOTO)

10.11.2021

19:01

0

U jeku priča o pevačicinom narušenom zdravstvenom stanju, naslednica nije propustila da joj uputi lepu reč i tako obeleži njen rođendan

Pokazala si mi da se hrabrost uvek isplati! Emotivna poruka ćerke Merime Njegomir privukla ogromnu pažnju (FOTO)
Merima Njegomir - Copyright Stefan Tomasević/ATAImages

Usred priča o tome kako je Merimi Njegomir narušeno zdravlje, te da se pevačica bori s opakom bolešću, ćerka Jelena nije propustila a da ne obeleži njen rođendan lepom porukom, kao i starim snimkom s poznatom majkom. Merima je, podsećanja radi, devetog novembra napunila 68 godina, a tom prilikom, naslednica je istakla da, izmađu ostalog, „ne zna gde bi bila da nije rasla uz njenu snagu".

- Ne znam šta bi bilo da me odmalena nisi učila da se jedino ljubav deljenjem umnožava. Kako bi bilo da mi nisi u svaku poru usadila da je davanje ujedno i primanje. Kakav bi moj život sada bio da mi svojim životom nisi pokazala da se hrabrost uvek isplati i da pratim svoje srce kao jedinu putanju. Da nemoguće ne postoji kad postoji jaka volja - nabrajala je Jelena u okviru svoje emotivne objave na Instagramu. 

- Ne znam gde bih bila da nisam rasla uz tvoju snagu. Ali znam da niko od nas ne bi postojao da se ti nisi rodila tog jednog devetog novembra. Srećan rođendan mom najboljem prijatelju. Najboljoj mami na svetu - poručila je ona uz emotikon srca.

Jelena Njegomir Instagram screenshot
 

„Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja..."

Pevačica je, inače, u kratkom obraćanju za „Pink.rs" priznala da pokušava da se izbori s nedaćama.

- Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću... Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - izjavila je ona.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike