Viralni plesovi uz koje igra Srbija! Nije samo „Crno na belo" hit (VIDEO)

31.08.2021

07:15 >> 09:57

0

Cvija, sastav Fanki dži, pa Tap 011... Svi oni su uspeli da podignu publiku na poseban način. Krajnje jednostavne, simpatične koreografije ujedinile su sve

Viralni plesovi uz koje igra Srbija! Nije samo „Crno na belo" hit (VIDEO)
Copyright 24sedamAntonio Ahel/ATAImages

Viki Miljković nije skrivala oduševljenje kada je izvesna ekipa osmislila koreografiju za njenu pesmu „Crno na belo”. Vesela družina završila je i na njenom instagramu, što je svakako doprinelo tome da snimak postane viralan, pa sad gotovo da ne postoji osoba koja ne zna kako da zaigra kad čuje Violetin hit. Međutim, ovo nije njena jedina niti domaća pesma uopšte uz koju je na isti način igrala cela nacija.

„Mahi, mahi”

Pevačica se na ovoj listi, naime, nalazi dva puta. Zbog pokreta iz refrena za „Mahinalno”, numeru nema ko ne izvodi baš kao i ona – makar kada je koreografija u pitanju.

„Oko za oko”

Dens duo „Fanki dži” još ranije je uspeo da na ovakav način sve razmrda. Kad se pojavila pesma „Oko za oko”, koju je Anabela izvodila s još nekoliko plesačica, mnogi su ih iskopirali, a pokreti se naširoko znaju i dan-danas.

„U vatru i vodu…”

Sastavu „Tap 011” isto je pošlo za rukom s hitom „Gaće”. Na čelu sa Ivanom Peters i Gocom Tržan, igrala je, čini se, cela Srbija.

„Poziv”

Od novijih, takođe, uz „Poziv” Stefana Cvijovića Cvije toliko je ljudi plesalo, da je muzičar čitav spot uspeo da „sklopi”. Kako se spominjalo – „viralan ples”, naravno, svi znaju u po dana, u po noći.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike