Maca se ne kaje što je najstrašnije izvređao Mariju Karan: Dosta mi je takvih žena!

13.11.2021

11:41

3

Autor: Marija Mitić

Marinković je izneo niz uvreda na račun glumice i njenog skandala sa partnerom koji je uzburkao javnost protekle nedelje

Maca se ne kaje što je najstrašnije izvređao Mariju Karan: Dosta mi je takvih žena!
marija karan maca - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca žestoko je juče u jednoj televizijskoj emisiji komentarisao sukob koji se dogodio između glumice Marije Karan i njenog partnera Vladimira Balabana.

On je čak svoju koleginicu nazivao pogrdnim imenima, a sada otkriva da li se kaje zbog ovog postupka koji je naišao na oštar sud javnosti.

- Ne kajem se, zaista mislim to što sam rekao. Da je njoj polomljen auto onda bi bilo nasilje u porodici. Poruka napaćenim muškarcima od mene - Žene koje imaju tegove i protivpožarni aparat u autu nisu dobre za vas - rekao je Maca pa se osvrnuo na Marijino menjanje iskaza.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Malo je tukao, pa je malo sebe tukla, neka se dogovori. Ajde više, dosta mi je takvih žena - rekao je Marinković za Telegraf.

Podsetimo, Marinković je juče u jednoj emisiji izvređao Mariju, ali i izneo stavove o ženama, koji su razbesneli korisnike društvenih mreža.

- Protivpožarnim aparatom čoveku slomila auto... Pametna žena... Pa kako bih joj j**** mat** u us**! A ne, ne, to nije nasilje, to je jedna uvređena žena, mučenica, koja je uzela protivpožrni aparat, životinja, uzela i slomila mu auto. Kako bih joj ja j**** mater, kako bih im ja j**** mater, tim damama i tim mučenicama! Stop nasilju nad muškarcima! - rekao je Maca u emsiji.

- Majku vam j****, ne mafijajte, idite ručak napravite, skuvaj supu, radi nešto, majku ti j****. "Jaka, pala pa ustala", majku ti j**em, napravi supu, otiđi na pijac, p**** ti materina bolesna. Majku vam j**** nedoj***** i pogrešno ka****. Ona je mučenica?! Fuj! - ispričao je voditelj.

 

 

"Mizogini klo**r", "Zašto priča tako o ženama i šta bi im on radio?!", "Maco, sram te bilo", "Ovakve ljude skinuti sa programa i nastaviti sa zabavnim emsijama", "Kakvi su ovo stavovi, za svaku osudu", "Ne znam ko može ovo da podrži", "Maco, srami se", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Marija je saslušana 9. novembra u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu kada je odbila da krivično goni svog dečka. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Tužilaštvo je nakon pregleda snimaka sigurnosnih kamera i detaljnog izveštaja lekara ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti.

Ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike