"Danijela je materijalno napredovala zbog skandala"! Lečić otkrio nove detalje o glumici

13.11.2021

09:01

0

Glumac je ponovo govorio o optužbama za silovanje koleginice Štajnfeld

"Danijela je materijalno napredovala zbog skandala"! Lečić otkrio nove detalje o glumici
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić - Copyright ATAImages/ A.A./Printscreen

Glumac Branislav Lečić govorio je jutros u jutarnjem programu televizije Pink, gde je sa voditeljkom Jovanom Jeremić još jednom "pretresao" temu o glumici Danijeli Štajnfeld koja ga je pre nekoliko meseci optužila za silovanje.

Lečić je na samom početku razgovora izjavio kako je dobro videti što je Danijela Štajnfeld materijalno napredovala u Americi, nakon što ga je optužila za silovanje.

U nastavku Lečić govori kako je u pojedinim medijima bio već javno osuđen nakon što je samo otišao u policiju i dao izjavu. Budio se, dodaje, i gledao sebe u ogledalu sa pitanjem - šta je ovo?

Printscreen RTVPink
 

- Dobro je videti kako je Danijela materijalno napredovala, kažu u Americi da je najplaćenija glumica iz Srbije postala nakon ove situacije. Najteže mi je bilo zbog dece. Prvi put javnosti nepoznato lice je celokupan rad i sve što si radio je postalo uspitno i već si osuđen, a ja sam samo davao izjavu u policiji, a već sam bio osuđen. To je bilo strašno, gledate se u ogledalo i pitate se šta je ovo? Ja sam monstrum, ja sam silovatelj... Mrzim agresivnu glupost, laž, podlost ali isto tako mrzim i činjenicu da čoveka koji radi dobro, ceo život, optužite za zlo. Ceo život prezirem siledžije - rekao je Lečić na početku.

- Negde bi postojao zapis lekarski da sam bolestan. Meni su žene inspiracija. Moja majka je mene vaspitala i postavila, kada sam ja imao 16 godina oni su se razveli, ona je pokušala da zameni oca, i ona je meni nametnula kodeks da budem spremna da zaštitim žene. Ja sam nekoliko puta na ulici imao priliku da zaštitim žene. Desio se takav slučaj da je neko devojku napao i obmanuo, a onda je ta ista žena počela mene da tuče i kaže: "Šta se ti mešaš?", to mi je bilo jako simpatično - rekao je Lečić.

- Tužilaštvo je zavšrilo svoj posao, radili su jako ozbiljno, preko 1500 stranica izveštaja je tu. Ja sam ostao šokiran. Jasno piše da su uzeti iskazi Danijele Štajnfeld i dokaze koje je policija prikupila, a ne koje sam im ja dao. Najvažnije je reći jednu stvar, oni nisu rekli posle ovoga da nema dovoljno dokaza, nego su utvrdili da se to nikada nije desilo. To su utvrdili dokazima. Ona mene nije optužila da sam ja nju nekada silovao, ona je navela tačan datum, to je 7. maj 2012. godine. Ja to nisam ni znao da je ona definisala taj datum. Policija je radila i utvrdila da ja nisam bio na tom mestu gde je ona tvrdila, nego sam bio u predstavi u BDP-u gde sam igrao sa Bandićem, Vojom Brajovićem, Slobodom Mićalović... I sad odjednom u ovim medijima koji su vodili kampanju protiv mene, kažu da svi oni lažu - dodao je Lečić.

Printscreen RTVPink
 

- Danijela je želela da se pozicionira u Americi, tamo je otišla turističkom vizom. I onda je tamo nastojala da ostane. Može da ostane ili kao izbeglica ili kao azilant. Kao azilant moraš da budeš ugrožen, ona je u Americi izjavila u jednoj emisiji da je lezbijka, tada je 2012. godine kamenovan Prajd u Beogradu. Tačno posle 4 godine dolazi u Beograd i meni šalje mejl. Ja dolazim na taj sastanak, ona priča. Mene je ona iskoristila za film, zna koliko sam joj pomogao za predstavu. Ja sam više školskih filmova snimio, jer smatram da je to dužnost čoveka koji je uspeo u nekom poslu. Mnogima sam otvorio put u Kanadu, smatram da naši treba da osvoje svet, tako sam i njoj pomagao - priča Lečić i osvrće se na sporni snimak razgovora.

- Ona je brisala delove razgovora našeg, ostavljala je samo šta joj je trebalo. Ona je htela da skrene pažnju na sebe u smislu karijere, da bi opstala u Americi. To bi bio šok na koji bi ona mogla da skrene pažnju na sebe. Utvrđuje se da je oduvek bila opčinjena s*ksom, ona je jednog fotografa optužila za silovanje. To je slika njenog karaktera i ponašanja. Tamo je 160 p*rno sajtova sa njenim imenom. Ostalo je nešto malo soft snimaka, ja nemam ništa protiv. Ovo je za mene pokušaj ubistva - izjavio je Lečić.

- U razgovoru sam je pitao da li radi nešto tamo, ona je rekla: "Ne ono glumački što sam htela"; ja sam joj rekao da se vrati, ona kaže: "Ne, ne, ne, ja sam spremna na sve da ostanem". I onda mi je sve postalo jasno kada je ovo napravila - kaže Lečić.

- Progovorio sam prvi put zbog ćerke. Ona se bavi istim poslom. Kada smo dobili Lavića, ja sam nakon svake predstave trčao kući da pomažem Nini. Ja bih se sam prijavio da se meni desilo. Ja prezirem siledžije. Ovo što Danijela lažno prijavljuje, a javljale su mi se žene koje su stvarno silovane kažu da su iznervirane, ih unazađuje. Javile su mi se i žene koje rade u organizacijama za zaštitinu žrtava od silovatelja i one su mi rekle isto, da je ovo projekat koji je unakazio 5, 6 godina da žene imaju hraborsti da prijave silovatelje policiji - istakao je Lečić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike