Isplivala privatna prepiska Danijele Štajnfeld i Lečića: Volela bih da te vidim! (FOTO)

09.11.2021

11:06

0

Autor: Marija Mitić

Mejlovi spadaju u dokazni materijal koji je policija pribavila veštačenjem njegovog telefona

Isplivala privatna prepiska Danijele Štajnfeld i Lečića: Volela bih da te vidim! (FOTO)
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić - Copyright ATAImages/ A.A./Printscreen

 

Glumac Branislav Lečić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo prijavu za silovanje koju je podnela Danijela Štajnfeld, objavio je na Tviteru deo mejl prepiske koju je imao sa glumicom.

Lečić je istakao da mu je ona navedeni mejl poslala 12. decembra 2016. godine, kada je krenula njihova komunikacija posle njenog odlaska u Ameriku.

 

 

U mejlu za koji glumac kaže da je deo dokaznog materijala koji je policija pribavila veštačenjem njegovog telefona, navodi se sledeće:

Printscreen Twitter/Branislav Lečić
 

 

- Leko! Nadam se da ti radi ova adresa - nemam tvoj broj mobilnog. Sto godina! Kako si, dragi Leko, šta ima? Ja sam dobro, srećna u Njujorku i sad u kratkoj poseti roditeljima, sletela juče. Neki producenti su zainteresovani da prave Dnevnu zapovest - film! Pričaću ti kako su došli na tu ideju - ta produkcija će sigurno praviti post war film, tako da traže scenario. Sve je još na pregovorima - ako si ti inicijalno zainteresovan, i pisac Đurđević, onda pričamo dalje - stoji u objavi koju je Lečić objavio na Tviteru.

Printscreen Twitter/Branislav Lečić
 

Na ovu poruku, glumac joj je odgovorio sledeće:

- Deni, mnogo si me obradovala. Naravno da hoću da se vidimo. Obavezno. Ostavi mi tvoj broj telefona u Beigradu, ili me ti zovi. Baš si me obradovala - napisao je Lečić.

Printscreen Twitter/Branislav Lečić
 

Lečić je inače, u nedavnom gostovanju na televiziji Kurir istakao da mu je Danijela prva poslala mejl o ponudi za saradnju na filmu o žrtvama silovanja. Takođe je naveo da je sporni audio snimak nastao kasnije, kada su ragovarali upravo o ovoj temi.

- Mi smo pričali o tom projektu, a razgovarali smo i o ulogama iz ove predstave i prisetili se načina kako smo ih spremali. Na šta se ona nadovezala i vrlo brzo prešla na temu filma o seksualnom zlostavljanju, kako mi je tada rekla o igrano-dokumentarnom filmu koji ona režira u Americi. Ponudila mi je da učestvujem u ovom filmu u igranom delu na način da ona i ja odigramo žrtvu i seksu alnog zlostavljača. Pokazala mi je nepotpunu verziju teksta i zamolila me je da zajedno prođemo kroz to, da joj pomognem da razradi tekst. I to smo radili prisećajući se kako smo se spremali za ranije naše uloge za predstavu koju smo igrali pre njenog odlaska za Ameriku. Zadala je prirodnu situaciju da smo ona i ja kolege i da sam je ja seksualno uznemiravao, a ne silovao, već neko ko ju je stalno posmatrao kao seksualni objekat, nudio joj tu neku vrstu naklonosti i verbalno joj nudio seks, pri čemu se ona u tom imaginarnom odnosu na kraju osećala loše. Na kraju sam joj rekao da ne bih igrao u tom filmu o zlostavljanju na kome je već uveliko radila, nisam imao vremena za to, jer sam već imao svoja posla i nije mi to bio neki izazov. Ja nisam znao da ona tada snima, a da me je pitala da li može da snimi, ja bih joj dozvolio - rekao je tada Lečić.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je u martu ove godine optužila Lečića za silovanje, koje se navodno dogodilo u maju 2012. godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike