Crno na belo! Lečić objavio dokument kojim tvrdi da je Danijela montirala snimak (FOTO)

10.11.2021

12:45

0

Glumac pokušava da uveri javnost u istinitost svojih izjava

Crno na belo! Lečić objavio dokument kojim tvrdi da je Danijela montirala snimak (FOTO)
Copyright Milan Maričić/ATAImages

Branislav Lečić juče je, 9. novembra na društvenoj mreži Tviter objavio privatnu prepisku koja je nastala 2016. godine sa Danijelom Štajnfeld, a sada je glumac objavio i dokument iz tužilaštva. Ovime je Lečić želeo da obavesti javnost da je snimak razgovora diskreditovan od strane Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je u pitanju montaža. 

- Tema: sadržaj i transkript snimka, snimljenog pa montiranog razgovora između Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića. Dokument koji do sada nije objavljen, Više javno tužilaštvo o spornom snimku - napisao je Lečić na Tviteru.

- Ovo mi je bio najteži period u životu. Ne daj Bože nikom da se desi. Ali evo... Došao sam do kraja i do istine. Sad polako radim. Radim i edukaciju na Fakultetu savremenih umetnosti, gde predajem glumu, sada počinjem polako i da snimam, igram predstave... - dodao je glumac u narednoj objavi.

Inače, u dokumentu koji je objavio navodi se, između ostalog, sledeće:

- ...dobar deo razgovora koji prethodi snimljenom delu ne postoji, dok su na nekim mestima rečenice prekidane na pola iz čega se ne može saznati i utvrditi pravi smisao, ukazuje na veliki stepen sumnje da se radi o montaži, što snimak kao takav diskredituje u celosti."

Takođe, navodi se i sledeće:

- ...I iz ostalih prikupljenih obaveštenja, kako pojedinačno, tako i u vezi sa ocenjenim, takođe ne proizilaze osnovi sumnje da je do izvršenja prijavljenog krivičnog dela došlo. Nijedan zakoniti dokaz sa stepenom osnova sumnje ne potvrđuje prijavu podnosilje da je do izvršenja navedenog krivičnog dela došlo. Čak šta više, i sama podnosilja je u više navrata, pred različitim ustanovama, sporni događaj u bitnome različito opisivala, na više mesta i sama sumnjajući da je silovana - piše u dokumentu. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike