Toma Zdravković nije bio zaljubljen u Silvanu Armenulić, već u osobu blisku njoj! Otkriveno ko je u pitanju

12.11.2021

22:41

0

Mnogi su mislili da legendarni pevač gaji emocije prema koleginici, ali istina je drugačija

Toma Zdravković nije bio zaljubljen u Silvanu Armenulić, već u osobu blisku njoj! Otkriveno ko je u pitanju
Copyright Printscreen/Youtube

Toma Zdravković je preminuo pre tri decenije, ali i dalje se otkrivaju novi detalji iz njegovog života. Iako su mnogi mislili da je on na početku karijere bio zaljubljen u Silvanu Armenulić, istina je sasvim drugačija.

Fotograf Zoran Kuzmanović Munja tvrdi da mu je ona samo pomogla da se snađe u velikom gradu, ali da je najveći kafanski boem bio zaljubljen u njenu rođenu sestru Mirjanu Barjaktervić.

Priča čuvenog fotografa umnogome se razlikuje od one za koju svi misle da je tačna.

- Danas čitam novine i vidim da se pojedinci hvale da ih je Toma zvao Dado, a prava istina je da je svakog ko mu je drag tako zvao, pa i mene. On je zapravo sve drugove i prijatelje zvao Dado - započinje priču fotograf u kog je Zdravković imao mnogo poverenja i znao je da njegove privatne fotografije, pa čak i one nastale u opuštenom izdanju nikada neće ugledati svetlost dana. 

Printscreen Youtube/ TomaZdravković
 

- Imam određene slike u svojoj arhivi koje ne verujem da će ikada da izađu. Znate, on je imao poverenja i znao da je određene fotografije nikada neće biti objavljene, a njega danas više nema...- priča Munja za "Grand Online".

On je demantovao da je Toma prema Silvani osećao nešto više od zahvalnosti.

- Svi tvrde da je Toma voleo Silvanu, a istina, njegova prava ljubav je bila Mirjana. On je voleo samo tu Mirjanu, njenu sestru, a Silvanu je poštovao jer mu je ona otvorila vrata estrade. Voleo je on i Danku i druge žene, da ne govorim sva imena, ali ljubav sa Mirjanom stvarno je postojala i bila posebna - tvrdi Munja i kaže da se mnogo puta uverio koliko je bila jaka njihova ljubav.

Printscreen/YouTube/ YouTube TOČILOVAC
 

- Tadašnja redakcija mi je bila preko puta njenog stana u Nušićevoj ulici, a u blizini je bila čuvena kafana u kojoj se estrada okupljala... Toma je bio mnogo zaljubljen, mnogo je voleo, ali je u međuvremenu uleteo jedan sportista, prvak u boksu koji je i dan danas živ i koji može da potvrdi ovu priču, baš kao i mi koji smo svedoci tog vremena - ističe Munja i dodaje da i pevačeva supruga Gordana Zdravković može da posvedoči isto. 

 

 

- Goca neće da se naljuti zbog ove moje priče jer je i ona zna - kaže Munja koji u svojoj bogatoj arhivi ima mnogo neobjavljenih Tominih fotografija, isto kao i onu lepe Mirjane koju je najveći boem voleo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike