Tanja Savić priznala vezu sa Stanivukovićem? Srcem sam u Banjaluci

12.11.2021

12:28

0

Pevačica je priznala da joj emotivni život nije katastrofalan kao ranije

Tanja Savić priznala vezu sa Stanivukovićem? Srcem sam u Banjaluci
nikad_nije_kasno_21102021_0021 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić je bez ikakvog ustručavanja priznala da njen emotivni život više nije prazan, a to pokazuje i osmeh na njenom licu koji ne skida. Nedeljama unazad je povezuju sa političarem Draškom Stanivukovićem, a kako kaže, njoj to uopšte ne smeta. 

- Ljubavni život je bio katastrofa, ali je zato poslovni super. Stvarno je bio loš, a sada je lep - rekla je Tanja, a na pitanjem da li je srcem u Banjaluci, ona kaže: 

- Srcem jesam za Banjaluku i uvek sam bila za Banjaluku, a Prijedor posebno jer tu živi devojka koja mi vodi fan stranicu. Imam dva srca tamo - šaljivo je rekla Tanja za okupljene predstavnike sedme sile, a na pitanje, gde je dečko, ona je rekla: 

- Dečko je , pa znate i vi sami - rekla je pevačica kroz smeh.

24sedam
 

- Da nije te romanse vi ne biste imali o čemu da pišete. Ja nisam ništa rekla na tu temu, niti ću, jer ako krenem da pričam, onda će biti katastrofa. Ako porodica kaže da valja, onda valja. Ja ću vam pustiti mašti na volju. Ovo je prvi moćan muškarac sa kojim me povezujete, potpuno mi je to okej (smeh).

- Ja bih volela da imam ćerku samo zdravlje da me posluži da ne uđem u neke pozne godine, da mi telo izdrži, tako da nadam se ako bog da ako mi je suđeno, imaću ćerku da peva kao ja - rekla je Tanja. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, portal 24sedam je prvi pisao da je Tanja imala romansu sa Draškom Stanivukovićem. Njihova veza datira još sa početka godine kada su oboje bili na Jahorini. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike