Slomljena od bola! Lepa Lukić jecajući govorila o Marinku, kukala iz sveg glasa (VIDEO)

11.11.2021

11:19

0

Pevačica je godinama unazad sarađivala sa Rokvićem, a iz tog perioda ih vežu lepe uspomene

Slomljena od bola! Lepa Lukić jecajući govorila o Marinku, kukala iz sveg glasa (VIDEO)
viber_image_2021-11-11_12-05-56-600 - Copyright 24sedam/M. Mitić

Danas u 11 časova u kamenoj sali Radio Beograda održana je komemoracija pevaču Marinku Rokviću. Njegova porodica, prijatelji, kolege su izašli kako bi mu odali čast. Među brojnim pevačima našla se i Lepa Lukić koja je sa Marinkom svojevremeno i nastupala, imali su brojne turneje, stvarali uspomene. 

Lepa nije prestajala da jeca ni tokom komemoracije, a ni posle nje, a sa predstavnicima sedme sile je podelila svoju tugu i ispričala po čemu će pamtiti svog kolegu Rokvića.

24sedam/M. Mitić
 

- Emotivna sam mnogo. Marinka ću pamititi po dobroj pesmi, bio je veoma dobar kolega. Nas dvoje smo bili na turneji 1999. godine. U Kanadi nas je zateklo bombardovanje i onda smo morali da napustimo hotel. Onda su nam tamo naši ljudi, Srbi koji žive tamo primili u njihovu kuću, tamo smo bili 75 dana. On se posle toga vratio, ja sam ostala tamo godinu i po dana. Kada sam čula da je umro, kukala sam iz glasa, nek mu je slava - govorila je Lepa jecajući. 

Podsetimo, Marinko Rokvić izgubio je životnu bitku u 68. godini, posle teške borbe od karcinoma pankreasa. Sahrana će se obaviti u četvrtak, 11. novembra sa početkom opela u 14.30 u crkvi Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike