Potresno! Nikola i Marko Rokvić zapevali u očevu čast Šabanov hit, a onda se i Ana Bekuta oprostila (FOTO/VIDEO)

11.11.2021

10:45

0

Autor: Marija Mitić

U Radio Beogradu održava se komemoracija povodom smrti Marinka Rokvića

Potresno! Nikola i Marko Rokvić zapevali u očevu čast Šabanov hit, a onda se i Ana Bekuta oprostila (FOTO/VIDEO)
viber_image_2021-11-11_11-42-00-775 - Copyright 24sedam

Nikola i Marko Rokvić su na komemoraciji povodom smrti oca Marinka Rokvića, zapevali hit Šabana Šaulića "Tamo kod najdaljih brda".

Njih dvojica su jedva izdržali da ne zaplaču, kako bi izveli pesmu, a poznato je i da su sa ocem često pevali zajedno. Njihova majka Slavica, kao i Marinkove snaje slomile su se u trenutku kada su mladi Rokvići pustili glas.

Pevačica Ana Bekuta sa knedlom u grlu je govorio o svom prijatelju, kolegi Marinku Rokviću, u čiju čast se danas održava komemoracija. 

- Saučešće Slavici, Dariju, Nikoli i Marku. Kada umre otac, koliko god da godina imamo, para imamo, mi postajemo ponovo uplakana, ranjena, očajna deca. Kao kada smo se prvi put izgubili u nekoj prodavnici ili bašti, kada umre otac mi shvatimo da je život velika prodavnica i bašta u kojoj se ne snalazimo i da nas otac ovoga puta neće moći ponovo uzeti na ramena. Umro je pevač, glas i pesma, ja prvo moram da kažem da je umro otac, jer sam svojim očima gledala kakav je otac bio Marinko Rokvić i zato razumem tugu njegovih sinova - istakla je ona i dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Istina je da je estrada jedan rudnik iz kog svi rudari izlaze prljavi i umorni. Vaš otac je Dario, Nikola i Marko iz tog rudnika izlazio čistih ruku i obraza i potpuno sam ubeđena da je u svoju kuću ulazio potpuno čistih ruku i obraza. Potpuno mi je neprihvatljivo da je Marinko otišao i zato što ga je život brzo i nemilosrdno uzeo od nas - pričala je Bekuta koja se u jednom trenutku i zaplakala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike