Topalko prodaje brod za 40.000 evra! Hoće da krene sve iz početka, planira i da se predstavi na Sajmu nautike

11.11.2021

19:45

1

Ova jedrilica opremljena je svime što je potrebno za svakodnevni boravak, a mi vam otkrivamo njenu romantičnu unutrašnjost

Topalko prodaje brod za 40.000 evra! Hoće da krene sve iz početka, planira i da se predstavi na Sajmu nautike
brod topalko - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Popularni pevač Milan Topalović Topalko dobro je poznat kao veliki gurman i hedonista. Svoj privatni život ne voli da eksponira u javnosti i najveći deo vremena kada nije na sceni provodi na brodu. 

Tu uživa u plavom prostranstvu, sprema hranu i gosti prijatelje, a sada je naprasno odlučio da proda svoju oazu mira, brod koji mu je bio beg od realnosti. Ovim povodom je ekipa portala 24sedam stupila u kontakt sa pevačem, kako bismo saznali razloge zbog kojih se odlučio na prodaju. Zna se da je Topalko u ovaj brod uložio sve što je imao, a sada za njega potražuje veliku sumu novca. 

- Imam želju da lično napravim brod, od početka do kraja, i da ga izložim na Sajmu nautike. Da vidim da li sam sposoban za tako nešto - rekao je pevač za 24sedam, a na pitanje da mu je potrebno mnogo novca i ulaganja, on kaže:

- Ljubavi prema nautici imam neograničeno, a sve ostalo je manje bitno. 

Za jedrilicu traži 40.000 evra, a kako kaže, ona je opremljena svime što je potrebno. Onda je i fotografisao njenu unutrašnjost i pokazao čime raspolaže ovaj jedrenjak. 

Kao što se može videti, u kabini broda se nalazi kuhinja sa svim potrebnim materijalom i nameštajem, a tu je i soba u kojoj se nalaze dva kreveta za odmor i razni ormarići. Na krmi (zadnjem delu broda) nalazi se sto za ručavanje, koji omogućava predivan pogled na plavo prostranstvo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike