Topalko progovorio o odnosu sa zetom: I da mi se ne dopada ne bih se žalio, bitno da je Heleni dobar

04.11.2021

21:22

0

Autor: Marija Mitić

Pevač ističe da je prezadovoljan ćerkinim izborom

Topalko progovorio o odnosu sa zetom: I da mi se ne dopada ne bih se žalio, bitno da je Heleni dobar
Milan Topalović Topalko sa ćerkom Helenom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Iako je svog novopečenog supruga Dragana Gagu Aleksića Helena Topalović krila od očiju javnosti, njen otac, Milan Topalović Topalko pre nekoliko dana objavio je prvu fotografiju sa zetom, o kome nije do sada želeo u javnosti da govori.

Tako su mnogi mislili da zet i tast nisu u dobrim odnosima, međutim, Topalko je sada prvi put progovorio o njihovom odnosu, te istakao da je prezadovoljan ćerkinim izborom.

Instagram printscreen/topalko.top
 

 

- Meni je najvažnije da je on mojoj Heleni dobar, čak i da se meni nešto ne dopada ja se nikada ne bih žalio, ako je njoj dobar. Ali hvala Bogu imam sreće da sam dobio zeta kao da je moj. Dobio sam jednog gospodina koji je toliko kulturan, odgovoran, precizan, tačan, kao da sam ga ja napravio. To je neverovatno. I sa takvim čovekom volim da sedim i da razgovaram, imam strašno dobar odnos sa njim - otkrio je Topalko pa zatim progovorio o tome kako su ga Gago i Helena ugostili za krsnu slavu, svetog Luku.

Printscreen/Kurirtv
 

 

- Njegov otac je izuzetan domaćin, a ja sam insistirao da mene moja ćerka posluži. Tako je kod mene. Morala je da posluša. Ja sam njoj uvek prebacivao ranije da ona mora da nauči da sprema hranu, makar ovu našu domaću. I na kraju se pokazala kao dobra domaćica - ispričao je Topalko za Kurir televiziju.

Podsetimo, Helena se u septembru ove godine udala za svog izabranika i to samo nekoliko dana pošto ju je zaprosio. Iako tvrde da venčanje nije bilo tajno, mnoge je iznenadilo kada su je videli u venčanici.

Instagram printscreen/gagoaleksic
 

Helena, inače, ne voli da eksponira svog supruga na društvenim mrežama, te je retko ko znao kako on izgleda, ali se sada to očigledno polako menja.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike