Milena Radulović se izvinila Lečiću?! On otkrio detalje razgovora

08.11.2021

12:43

0

Glumica je ranije pružila podršku Štajnfeldovoj

Milena Radulović se izvinila Lečiću?! On otkrio detalje razgovora
Copyright Stefan Tomašević/ATAImages

Odmah pošto je Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića da ju je silovao, njena koleginica Milena Radulović joj je pružila podršku, i žestoko osudila Leku. Sada je ona, prema navodima medija, promenila ploču, izvinila mu se, pravdajući se da je tek sada shvatila da je govorio istinu sve vreme. 

Lečić je potvrdio da se susreo sa Milenom i da nikako nije želeo da to izađe u javnost. 

ATAImages/ A.A./Printscreen
 

- Milena i ja smo se sreli u bifeu pozorišta u oktobru, razgovarali smo, ali ja nisam želeo da to bude objavljeno jer poznajem i nju i njenu porodicu. U tom trenutku u bifeu je bilo mnogo ljudi i taj naš susret je zloupotrebljen. Zgrožen sam jer nema privatnosti ni kod kuće, ni u pozorištu. Zbog toga se još jednom izvinjavam koleginici Mileni i njenoj porodici jer nisam želeo da se sazna šta smo nas dvoje razgovarali - kazao je Lečić za „Kurir”.

Podsetimo, u medijima je ranije danas isplivala informacija očevidca koji je otkrio kako je izgledao susret Milene i Branislava.

Foto:24sedam/Goran Sivački
 

- Bilo je još kolega iz pozorišta u bifeu. Situacija je bila neprijatna svima prisutnima, kada su se odjednom u istoj prostoriji našli Leka i Milena. Leka je ušao u bife posle predstave, u pratnji svojih dvanaestoro studenata, a Milena je tu već sedela. Znamo svi da je Milena podržala Danijelu, koja je optužila Leku za silovanje. Videlo se da je Mileni bilo vrlo nelagodno. Svi smo se nekako zamrzli i čekali šta će da se desi... Leka je pogledao u njenom pravcu, dok je hodao, a kada je došao blizu njenog stola, zastao je i obratio joj se. Pozdravio se sa njom, pristojno i kratko. Čim je on probio led, ona je odmah ustala i počela da mu se izvinjava - pišu „Novosti”.

Sa druge strane, oglasila se i Radulovićeva koja kaže da su se samo sreli, a da do izvinjenja ipak nije došlo. 

- Gospodin Lečić i ja smo se sreli u pozorištu i to je jedino tačno u navodima pojedinih medija. Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma - rekla je Milena Radulović za „Blic”.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike