Danijela Štajnfeld se obratila Lečiću: Ne možeš da me tužiš, jer znaš da ćeš da izgubiš

07.11.2021

10:43

0

Branislav je konačno progovorio o odnosu sa mlađom koleginicom, pošto je pravosnažno oslobođen od optužbi za silovanje

Danijela Štajnfeld se obratila Lečiću: Ne možeš da me tužiš, jer znaš da ćeš da izgubiš
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić - Copyright ATAImages/ A.A./Printscreen

Glumac Branislav Lečić sinoć je prvi put javno govorio nakon što su odbačene optužbe da je silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld. Tom prilikom on je objasnio da je glumica menjala izskaze, te da je to jedan od dokaza zbog kojih je odbačena optužba glumice.

Lečić tvrdi da, nije pipnuo Danijelu i da mu je zbog njenih optužbi naneta ogromna šteta. Posle njegovog gostovanja, Danijela je odmah reagovala, a po svemu sudeći, glumčeve reči nisu prijale Danijeli te se oglasila na Twiteru.

 

 

- Ne možeš da me tužiš jer znaš da ćeš da izgubiš. Jer si me silovao. Gomilu dokaza je tužilaštvo zanemarilo i diskreditovalo. Šta ti je trebalo sada da lažeš, valjda iz želje da Srbija čuje ceo snimak? Želja će ti se ostvariti - napisala je Štajnfeldova na Tviteru, a njena objava je zavredela brojne poruke podrške.


Podsetimo, Lečić je sinoć izjavio kako je Štajnfeldova više puta menjala iskaz, što su otkrili i nadležni organi, te je i to bio jedan od dokaza potrebnih za odbacivanje žalbe i donošenje presude u njegovu korist. 
24sedam/Ptintscreen/YouTube N1/Miloš Tešić/ATAImages
 

- Danijela je prekrajala priču od septembra tokom jeseni i zime, lagano je menjala svoje izjave za medije, iskaze za policiju i filmski materijal. Onda je morala da prilagođava tu sliku. Prvo je rekla da ju je silovao neko ko je veoma moćan u filmskoj industriji, a kad sam ja to bio. Onda je rekla da ju je silovao neko ko je veoma uticajan u društveno-političkom životu, i opet kad sam ja to bio. Ja sam bio ministar kulture do 2004. godine i posle toga ja nemam nikakav politički uticaj - govori Lečić i dodaje: 

Milan Maričić/ATAImages
 

- Danijela je ne samo u medijima već i pred policijom i tužilaštvom izjavljivala potpuno različite verzije priče, i to ne samo pred tužilaštvom, nego i pred nekim drugim institucijama. Sve je policija prikupila. Ja jedino mogu da govorim o svom slučaju, a da li je onda nekada bila zlostavljana i silovana, ja to ne znam. To se mene ne tiče koga je ona još prijavljivala. Ona je već nekoga optuživala za seksualno zlostavljanje tokom svog života. Ona je rekla da ju je silovao muškarac koji je nadređen njoj i njenoj majci i od koga je njena porodica egzistencijalno zavisila, što je veoma interesantno - kazao je Branislav sinoć u emisiji Usijanje. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike