Gledali su je golu, drogirali i tukli, a sad priprema najskuplju svadbu! Slavna bogatašica imala je težak život (FOTO)

09.11.2021

15:35

0

Sa svojim izabranikom Karterom Reumijem venčaće se na luksuznom imanju njenog pokojnog dede Barona i tvrdi da nikad nije bila ni približno srećna kao što je sada

Gledali su je golu, drogirali i tukli, a sad priprema najskuplju svadbu! Slavna bogatašica imala je težak život (FOTO)
Karter Reum i Paris Hilton - Copyright Profimedia

Svi pričaju o venčanju Paris Hilton, koje je zakazano za 11. novembar, a samo sedam dana pred svadbu donela je odluku da promeni mesto gde će izgovoriti sudbonosno "da".

Njen izabranik Karter Reumi i ona venčaće se na imanju njenog pokojnog dede Barona, a u javnost su već isplivale fotografije bogatog poseda koje su uslikali paparaci.

Na fotografijama se vidi ogroman drveni podijum za ples koji se gradi pored bazena. Takođe su bili vidljivi cvetni aranžmani u obliku inicijala mlade i mladoženje.

Raskošna ceremonije najpre je trebalo da se održi u crkvi Dobrog pastira na Beverli Hilsu. Ipak, mlada je nedavno odlučila da će sudbonosno "da" izgovoriti na imanju pokojnog dede, prenosi "Daily Mail".

Profimedia
 

Najpopularnija bogatašica, kako kaže, namerno je godinama stvarala imidž bogate, priglupe i razmažene naslednice, čija je jedina briga kakve će cipele uklopiti sa novom torbom. Ipak, naslednica je godinama stvarala kozmetičko carstvo i po jednom nastupu kao DJ zarađivala više od 100.000 evra.

Slavna Paris je u dokumentarcu "This Is Paris", posle praktično dve decenije skrivanja, rešila da javnosti pokaže, kako kaže, svoje pravo lice.

- Veoma sam ponosna na sve što sam postigla i osećam da je toliko zabluda u vezi sa mnom. Želela sam da pokažem ljudima ko sam zapravo bila i ko sam sada - rekla je ona.

Pre svega, publika je prvi put čula stvarni glas Paris Hilton - daleko dublji od onog piskavog i dečjeg kakvim je neretko govorila.

Profimedia
 

Između ostalog, progovorila je o traumatičnom periodu dok je odrastala - bila je zlostavljana, a od toga se ni danas nije u potpunosti oporavila. Naime, njeni roditelji nisu uspevali da izađu na kraj sa njom dok je bila tinejdžerka, pa su je poslali u školu za prevaspitanje i promenu ponašanja u Juti u kojoj praktično da nije imala kontakt sa stvarnim svetom.

- Bila sam dete, a bacali su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu - šokirala je ona.

Polaznicima su davali tablete za smirenje, bacali su ih u samice kao da su u zatvoru, a nisu imali privatnost čak ni tokom tuširanja - i tada ih je osoblje nadgledalo. Ona tvrdi da su bili kontinuirano ponižavani i mučeni, a da je ona sama dobijala i batine i lekove na recept.

- Dobijam brojne mejlove od ljudi koji su bili u istoj školi i preživeli isto što i ja. Pišu mi da sam hrabra što sam ovo ispričala. Nikada to nikome nisam rekla, jer sam bila toliko istraumirana da nisam htela to ni da pominjem - rekla je ona, i dodala da zaposleni u školi zaslužuju da budu u zatvoru.

Profimedia
 

Paris je priznala i da je lik "glupe plavuše" stvorila kako bi na neki način zaštitila svoju psihu od traume nakon tog iskustva i da bi preživela u surovom svetu šou-biznisa.

U istom dokumentarcu progovorila je o činjenici da je bila među prvim slavnim osobama čiji je erotski snimak završio na internetu. Naime, ova multimilionerka je ispričala kako je imala samo 18 godina kada je pristala da je njen tadašnji partner snimi tokom se*sa, te da je bila uverena da to niko drugi neće videti.

No, 13 godina stariji Rik Salomon, inače profesionalni pokeraš, snimak je imenovao "1 Night in Paris" i prodao ga nakon što su raskinuli, a nju od tada prati imidž "problematične bogate naslednice".

 

 

Istakla je da su se svi njeni bivši partneri osećali podređeno u odnosu, jer su bili manje bogati, uspešni i poznati, što je uzrokovalo da budu nasilni i ljubomorni. To je dokumentovala i starim fotografijama na kojima ima brojne masnice po licu i telu.

- Sada sam sa najsavršenijim muškarcem i osećam se toliko sigurno. Konačno sam otvorila svoje srce po prvi put i to je najbolji osećaj na svetu - zaključila je Paris.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike