Haljina od toalet-papira: Paris Hilton organizovala neobično devojačko veče (FOTO)

01.11.2021

10:16

0

Poznata bogatašica je priredila svima ručak za pamćenje, a o njenom stajlingu bruji svet

Haljina od toalet-papira: Paris Hilton organizovala neobično devojačko veče (FOTO)
profimedia-0639609972 - Copyright Profimedia

Paris Hilton, bogata naslednica, organizovala je devojačko veče u svom domu u Los Anđelesu, koje je bilo sve samo ne očekivano od nje. 

Paris je, naime, ponela haljinu napravljenu od toalet-papira! Njena snaha Tesa Hilton i ona su poslužile kao modeli, dok su se prijateljica poznate bogatašice podelile u dve grupe i utrkivale u konstruisanju mladenačke haljine od toalet-papira, a sve to u roku od pet minuta.

- Nemojte da mi napravite brutalni veo - rekla je Paris svojim drugaricama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Hiltonova je završila sa "šik venčanicom", sa postavljenim ramenima i pletenom trakom za glavu, ali je haljina brzo uništena kada su njeni psi počeli da žvaću papir. 

Ručak je održan u dvorištu njene kuće u Los Anđelesu, koje je bilo ukrašeno bujnim zelenilom i ružičasto-belim cvetnim aranžmanima, s crnim šoljicama koje su visile na konopcu. Portreti Paris i njenog verenika Kartera ukrašavani su kolačićima i limenkama gazirane vode. Ona je, nakon haljine od toalet-papira, nosila belu kratku haljinu sa prozirnim rukavima i otvorenim dekolteom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Podsetimo, Paris je obavestila svoje pratioce u februaru ove godine da ju je verenik zaprosio. Karter, koji je multimilionerski preduzetnik, i Paris su se zabavljali godinu dana pre veridbe, a svadba je planirana za 11. novembar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Oni su počeli da se zabavljaju u decembru 2019. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, iako su se godinama kretali u istom društvenom krugu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike