Novi užas sa snimanja "Rđe": Posle smrti snimateljke, još jedan član ekipe kritično!

08.11.2021

15:21

0

Autor: Marija Mitić

Džejsona Milera ujeo je otrovni pauk i u tako je lošem stanju da bi mogao da izgubi ruku

Novi užas sa snimanja "Rđe": Posle smrti snimateljke, još jedan član ekipe kritično!
boldvin halina crkva - Copyright Printscreen/AP Photo/Instagram

Kao da jedna tragedija nije bila dovoljna, kada je glumac Alek Boldvin, 22. oktobra, ne znajući da ima napunjen pištolj, ubio direktorku fotografije Halinu Hačins, još jedan radnik sa filma "Rđa" - Džejson Miler nagrabusio je kada ga je ujeo otrovni pauk.

Naime, ovaj čovek je u tako lošem stanju da bi od ujeda pauka mogao i da izgubi ruku. Kako prenosi Njujork post, Miler je nekoliko dana nakon ujeda doživeo nekrozu, odnosno odumiranje ćelija u tkivu, i pritome dobio i sepsu.

Printscreen Youtube
 

Inače, Džejsona je ugrizao je smeđi pauk samac, koji spada u veoma otrovnu vrstu

Profimedia
 

 

Podsećanja radi, na snimanju filma "Rđa", krajem oktobra, pištolj kojim je upravljao holivudski glumac Alek Boldvin, a koji je trebalo biti rekvizit, opalio je i tako usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu. Još uvek se utvrđuje ko je glavni i odgovorni za ovu tragediju, te ko će odgovarati pred nadležnim organima.

Profimedia
 

Okružna tužiteljka Novog Meksika Meri Karmak rekla je ranije da su sve opcije još uvek otvorene, te da niko neće biti isključen od potencijalne optužbe.

 - Sve su opcije na stolu, u ovom trenutku niko nije isključen - rekla je tužiteljka dok policija obavlja svoj posao i prikuplja dokaze.

.Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike