Boldvinovi na meti osuda: Žena je mrtva, a vi slavite praznik! (FOTO)

01.11.2021

19:19

0

Autor: Marija Mitić

Porodica glumca koji je pre samo desetak dana usmrtio Halinu Hačins, maskirana je i u dobrom rasploženju dočekala Noć Veštica

Boldvinovi na meti osuda: Žena je mrtva, a vi slavite praznik! (FOTO)
alek_censored - Copyright Printscreen Instagram/ hilariabaldwin

Samo desetak dana od stravične nesreće koja se završila smrtnim ishodom, porodica glumca Aleka Boldvina proslavila je praznik Noć Veštica, što su mnogi osudili.

Iako još uvek nije utvrđeno ko će snositi krivicu i odgovornost za smrt Haline Hačins, mnogi smatraju da je kriv upravo Alek koji ju je upucao, te da nije primereno da nakon tako malo vremena ova porodica bilo šta proslavlja.

-  Roditeljstvo je u najmanju ruku kroz ovo bilo intenzivno iskustvo. Danas smo se okupili da bi obeležili praznik. Kostimi u poslednjem trenutku, malo zezanja, ali bili su tako srećni i to je zagrejalo mamino srce - napisala je glumčeva supruga Hilarija u opisu fotografija koje je podelila na Instagramu, a gde su ona i njen suprug, kao i njihovo sedmoro dece maskirani.

 

 

- Roditeljstvo bi bilo intenzivno dok se suočavala s vrlo javnom situacijom oko tragedije u kojoj je učestvovao njen suprug , - Žena je mrtva, a ona se hvali da slavi praznik, - Mislim da nije trenutak za slavlje, samo su neki od komentara.

Hilarija je inače ove fotografije objavila samo nekoliko sati nakon što je u novom izveštaju otkriveno da su na snimanju bila još najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja pre nego što je Hačins ubijena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike