Dvejn Džonson posle tragedije na snimanju filma "Rđa" odlučan: Više nećemo koristiti pravo oružje

07.11.2021

22:10

0

Autor: Marija Mitić

Glumac hoće da načini prvi korak ka, kako se nada, velikoj promeni u filmskoj industriji

Dvejn Džonson posle tragedije na snimanju filma "Rđa" odlučan: Više nećemo koristiti pravo oružje
Dvejn Džonson - Copyright Profimedia

Tragedija koja se dogodila na snimanju filma "Rust", kada je glumac Alek Boldvin ubio fotografkinju i snimateljku Halinu Hačins, zaprepastila je i zabrinula ljude iz sveta filma. Tako je glumac Dvejn Džonson, poznatiji kao "The Rock", izjavio da nikada više na setu neće koristiti pravo oružje.

Kako piše CNN, glumac je razočaran i veoma potresen zbog incidenta koji se dogodio, i zbog toga hoće da načini prvi korak ka, kako se nada, velikoj promeni u filmskoj industriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 

- Počećemo da koristimo gumene pištolje, sve što ne bude snimljeno kako treba dodatno ćemo obraditi u postprodukciji. Nije nas briga za zaradu. Ne zanima nas koliko će to koštati - odlučno je rekao.

Podsećanja radi, na snimanju filma "Rđa", krajem oktobra, pištolj kojim je upravljao holivudski glumac Alek Boldvin, a koji je trebalo biti rekvizit, opalio je i tako usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu. Još uvek se utvrđuje ko je glavni i odgovorni za ovu tragediju, te ko će odgovarati pred nadležnim organima.

Profimedia
 

Okružna tužiteljka Novog Meksika Meri Karmak rekla je ranije da su sve opcije još uvek otvorene, te da niko neće biti isključen od potencijalne optužbe.

 - Sve su opcije na stolu, u ovom trenutku niko nije isključen - rekla je tužiteljka dok policija obavlja svoj posao i prikuplja dokaze.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike