Sara Jovanović ide na časove pevanja i nimalo je nije blam!

17.06.2021

07:15 >> 07:17

0

Devojku s kojom radi na svojim glasovnim sposobnostima upoznala je tokom karantina i veoma je zadovoljna

Sara Jovanović ide na časove pevanja i nimalo je nije blam!
Copyright Sara Jovanović ATAImages/M. M.

Sara Jovanović, osim što je sa još brojnim poznatim imenima uživala na „Naxijevom” događaju „Naxi zvezda”, izdvojila je malo vremena pa i porazgovarala sa medijima o svojim poslovnim planovima. Osim o albumu, koji joj je velika želja, pričala je i o tome kako odlazi na časove pevanja, te naglasila da u tome nema nikakve sramote – kako fudbaler odlazi na treninge, tako, smatra ona i jedan pevač treba da radi na sebi.

Devojku sa kojom vežba upoznala je tokom karantina i postala joj je, osim što je dobar učitelj i, veoma draga osoba.

Pročitajte još:

– Idem kod devojke koju sam upoznala baš tokom karantina. Strašno mi je, na našim prostorima, kada neko čuje da se ide na časove pevanja to se doživljava kao da ta osoba ne zna da peva. A to je kao kad bi se iščuđavali zašto fudbaler ide na treninge… – rekla nam je Sara Jo, pevačica koja je trenutno „na slatkim mukama” planiranja prvog albuma.

– Bili smo vredni sve ovo vreme, radimo na novim pesmama, na albumu. To je album prvenac, nekako sam se razistila singlova… Mislim da je veme za neku posebnu vrstu sazrevanja i zamislila sam 10 novih pesama, pošto mi je to omiljeni broj i videćemo da li ću uspeti u tome – nasmejala se ona, koja je između ostalog i u pregovorima sa jednom hrvatskom pevačicom i ženom najpoznatjeg hrvatskog fudbalera.

– Branka! Pretalentovana, predivna, koju već godinama pratim, cenim i poštujem njen rad. Tako se namestilo, u pravom trenutku – da smo se srele i pre neoliko dana smo imale zajednički nastup, to jest ja sam gostovala na njenom koncertu. Ali tu nije kraj!

Marko Mandić takođe će biti „u igri”, kada je njen album u pitanju. To bi joj, kaže, „upotpunilo celu priču”.

– Definitivno mora biti deo albuma, na ovaj ili onaj način! Nekako sam i započela muzičku priču sa njim, volela bih da i zaokružim album sa nekom pesmom. Ne, nije on lenj! Svašta je on radio, ali čeka neki trenutak, pravi.

Inače, Sarine mnoge kolege snimaju singlove govoreći da su albumi veoma skupi, posebno sada – tokom korone i kako nije bilo nastupa. Na pitanje koliko treba odricanja za jedan album i da li se to u Srbiji isplati, Jovanovićeva objašnjava kako to nimalo nije lak zadatak, ali je svakako izazov.

Sara Jovanović ATAImages/M. M.

– Puno košta, što bi rekla Dara Bubamara. Ali mislim da, ako izvođač želi da postigne određene stvari i da sazri, doživi neku ,,2.0″ verziju, definitivno treba da se desi album. Između singlova se dešavaju velike pauze i znam koliko je to mene remetilo. Nisam uspevala da zadržim fokus na najbitnijoj stvari – studiju. Tako da sam želela da se upustim u taj proces. I čini mi se da već godinama ne važi to da se rade samo singlovi. Izvođači, pogotovo mlađe generacije, se sve više i više upuštaju u rad na albumu, jer ima i dosta kantautora i mislim da je to fantastično. Tačno se oseća čak i na „striming” servisima, zapravo, koliko su ljudi željni da slušaju muziku. Ne samo da puste jednu pesmicu na Jutjubu, već da puste album nekog izvođača i uživaju.

Na pitanje da li se boji da će joj epidemiološka situacija na jesen, za kada planira album, poremetiti planove – odgovorila je da se trudi da samo pozitivno razmišlja.

– Jeste teška situacija i generalno pesme zaista zažive tek nakon određenog vremena od izlaska. Zahvaljujući nastupima, raznim nekim događajima… Drugačije se to doživi uživo, na žurkama, na nekoj specijalnoj prilici ali gledam da ne budem negativna i da u ovom trenutku ne razmišljam u nekom negativnom smeru. Nadam se da će sve biti sjajno. Planiramo na jesen da izbacimo. Videćemo. Teža su vremena, ali ne predajemo se. Gledamo da ispunimo vreme na što bolji način – zaključila je Sara.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike