Sergej Ćetković otvorio dušu, posle teškog perioda: Trudim se da verujem u bolje sutra

05.07.2021

10:21

0

Pevač je početkom godine doživeo je veliki gubitak kada su mu, u razmaku od nedelju dana, preminuli majka Dragica i otac Slobodan, od posledica koronavirusa

Sergej Ćetković otvorio dušu, posle teškog perioda: Trudim se da verujem u bolje sutra
Copyright Sergej Ćetković ATAImages/Antonio Ahel

Sergej Ćetković, nekoliko meseci otkako je doživeo veliki gubitak – smrt majke i oca od posledica koronavirusa, otvorio je dušu pa za domaće medije otkrio kako se nosi s bolom. Za Dragicom i Slobodanom, koji su preminuli u razmaku od svega nedelju dana, naglašava, tuga ne jenjava.

– Danas kad vas neko pita kako si, to je više formalno, ali kada pitaš nekoga koga znaš, onda to ima neku težinu i smisao – počeo je u razgovoru za „Alo” pevač, pa istakao kako nikome u porodici nimalo nije lako, zbog svega što se desilo.

Pročitajte još:

– Cela naša porodica prolazi kroz jedan težak period, svako od nas se trudi da iz svega toga izađe pametniji i bolji. Ja pokušavam da se snađem u svemu što me je snašlo jer život ide dalje, a mi moramo da živimo i da gledamo u budućnost. Trudim se da verujem u bolje sutra – ispričao je i dodao da je spas pronašao u poslu.

– Rad generalno spasava ljude, a ja sam od onih koji non-stop nešto rade i to me održava. Osim muzike, bavio sam se i drugim stvarima i imao sam sreće da se posvetim radu za decu. Kreirao sam animirani film „Lola i Mila“, koji je naišao na dobar prijem kod publike, i mogu reći da me je u jednu ruku to spaslo od svega ovoga što mi se dogodilo u proteklom periodu – iskren je bio Sergej, a zatim otkrio kakvi su mu dalji planovi na polju karijere.

– Sve je spremno za jedan nov početak, nedavno sam objavio i novu pesmu. Kofer je spakovan i spreman je za oktobar, tako da se družimo uskoro – nastavio je priču u malo pozitivnijem tonu.

Sergej Ćetković Foto Nemanja Novakovic

Slobodno vreme, inače, provodi uz knjigu.

– Volim da pročitam dobru knjigu. Iskren da budem, nisam ljubitelj romana jer smatram da je to štivo za žene, ja volim neku malo krimi-varijantu. Na primer, volim da čitam knjige Vanje Bulića – zaključio je Ćetković.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike