Isak Šabanović snima Diznijeve crtaće: Teže je nego pevanje!

05.11.2021

15:28

0

Autor: Marija Mitić

Pevaču je pri prvom susretu sa sinhronizacijom bilo beskrajno zanimljivo

Isak Šabanović snima Diznijeve crtaće: Teže je nego pevanje!
zarko_madzic_13092021_0024 - Copyright ATAImages

Isak Šabanović jedinstvenim vokalom za kratko vreme izdvojio se na našem estradnom nebu, a koliko mu je moćan glas svedoči i njegovo novo, posve drugačije angažovanje.

Pevač je, naime, svoj glas pozajmio liku iz crtanog filma i to produkcije "Dizni". O svom prvom susretu sa sihronizacijom u animiranom filmu, Isak je govorio za Grand Online pa otkrio da mu je bilo beskrajno zanimljivo.

Isak Šabanović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Dobio sam poziv Srđana Čolića da probamo test voice da pozajmim glas za jednog od likova novog crtanog filma za "Disney" i na divno čudo posle pet momaka moj glas prošao i meni bio izazov da se oprobam i u tome. Lepo iskustvo i stvarno zanimljivo. Malo je bilo teže nego snimiti pesmu, ali mi se svideo rad i nekako kao malo dete sa osmehom sam radio crtani kojem ja dajem glas. Poseban osećaj, svakako - rekao je Isak.

Foto/Antonio Ahel/ATAImages
 

Inače, reč je o crtanom filmu koji nosi naziv "Enkanto Magični svet" čija će se premijera uskoro održati kod nas, a pored Šabanovića glas su pozajmili i glumica Zlata Numanagić, poznata po ulozi Lole iz serije "Srećni ljudi“, glumica i pevačica hita "Ti mi se tako sviđaš“ - Đurđina Radić Điks, kao i pevačica i kantautorka Leontina Vukomanović.

 

 

Takođe će "uloge tumačiti" i mlada glumica Ana Vučić ("Preživeti Beograd“), kao i bard srpskog glumišta Dubravko Jovanović ("Lepa sela lepo gore“, "Sedam i po“). Inače, Isak će u ovom ostvarenju glas pozajmiti crtanom junaku po imenu Kamilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike