Uplivaće u glumačke vode: Jelena Karleuša dobila ponudu koja se ne odbija?

05.11.2021

12:43

0

Pevačica je već godinama na estradi i mnogo puta je dobijala ponude da se pojavi u filmovima i serijama, ali sve do sada to nije želela

Uplivaće u glumačke vode: Jelena Karleuša dobila ponudu koja se ne odbija?
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša je uvek sebe predstavljala kao multimedijalnu ličnost, te se trudila da sve što radi bude u nekoj formi umetnosti. Iako je na estradi već skoro tri decenije, ona nikada nije imala želju da se oproba u drugim granama umetnosti, ali će se sada izgleda to promeniti.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kako se navodi, Jelena je dobila ponudu da glumi u filmu koji bi trebalo da se snima naredne godine, a u planu je da se radi i serija od sedam ili osam epizoda od po 45 minuta.

Jelena je do sada odbijala ovakve ponude, ali kako piše Gloria, pevačica ozbiljno razmatra mogućnost da prihvati ulogu, naročito što bi trebalo da tumači jednu od dve glavne role.

Jelena se sinoć pojavila na jednom događaju u luksuznom prestoničkom hotelu gde je, između ostalog, fotografisana dok razgovara sa glumicom Katarinom Radivojević.

Da li joj je ona davala glumačke savete ili ne, nije poznato, a sudeći po osmesima na njihovim licima, lepo su se ispričale.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike