Jelena Karleuša za "Noć veštica" kao provokativna časna sestra, svi je napali (FOTO)

01.11.2021

09:39

0

Pevačica je još jednom pokazala da i te kako ume da privuče pažnju, a komentari ne prestaju

Jelena Karleuša za "Noć veštica" kao provokativna časna sestra, svi je napali  (FOTO)
Copyright Jelena Karleuša, Foto: Live Productin/Skymusic

Jelena Karleuša je poznata kao jedna od retkih poznatih ličnosti koja svakom svojom izjavom ili objavom na društvenim mrežama izazove pažnju. O njoj se uvek priča naveliko i naširoko, a njen kostim za "Noć veštica" izazvao je gomilu komentara.

Pevačica je objavila set fotografija na svom nalogu na Instagramu o kojima bruji Srbija. Ona je nosila preko glave crni veo, oko vrata veliki krst, dok je na sebi imala crni kožni top, a donji deo je bio od istog materijala. Po sebi je imala razmazanu krv, a na očima sočiva u boji, a mnogi su je nazvali "provokativnom časnom sestrom".

Mrežaste čarape, lisice na krvavim rukama i jedna izrezbarena bundeva u naručju izazvale su reakcije, a pevačica je očigledno bila nezadovoljna prozivkama ljudi koji su je kudili zbog fotografija, pa je isključila komentare.

Pored ovoga, ona je pozirala i kao naga šumska vila, sa velikim ušima, a i tu nije bila pošteđena. Na ovoj objavi Jelena nije isključila komentare, a kako se na jučerašnji dan u Srbiji proslavljao Sv. Luka, mnogi su je baš zbog toga kudili, te navodili da nije "Noć veštica" već slava.

Osuđivali je ili ne, Jelena je uspela ponovo da privuče pažnju na sebe i svojim izgledom ponovo isprovocirala mnoge, a hteli to ili ne, o njoj se priča i pričaće se.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike