Jelena Karleuša na gala žurci spustila našu glumicu: Ne znam ko je Marijana Mićić! (FOTO/VIDEO)

04.11.2021

20:22

0

Pevačica je sa brojnim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, porazgovarala o "Zvezdama Granda", novom albumu i ostalim zanimljivim temama

Jelena Karleuša na gala žurci spustila našu glumicu: Ne znam ko je Marijana Mićić! (FOTO/VIDEO)
gorki list 6 (4) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pevačica Jelena Karleuša pojavila se među brojnim zvanicama na večerašnjoj gala žurci kompanije "Gorki list", koja proslavlja jubilej - 60 godina postojanja.

Jelena je za večerašnju proslavu obukla raskošnu toaletu u bordo nijansi, sa mnoštvo perlica i cirkona, a njen preduboki dekolte, kao i šlic do kukova, nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

 

Sa brojnim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, Jelena je porazgovarala o "Zvezdama Granda", duetima, novom albumu ali je i sve prisutne zatekla rekavši da ne zna ko je naša glumica Marijana Mićić.

Naime, na pitanje novinarke da li su joj se događali slični pehovi kao Marijani kojoj je nedavno hakovan Instagram nalog, Karleuša je delovala zbunjeno.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

 

- Ne znam ko je Marijana Mićić, hajde konkretna pitanja, molim vas. Meni to ne može da se desi, sarađujem sa ozbiljnim IT stručnjacima - rekla je Jelena, a zatim se osvrnula na tajnu karijere duge 30 godina.

 - Tajna je kvalitet. Ništa što nema kvalitet ne može da traje - rekla je Karleuša i potom otkrila da li joj nedostaju snimanja emisije "Zvezde Granda", gde od ove godine, za razliku od proteklih šest, nije članica žirija.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Godine su u pitanju, tako da mi ne nedostaju, snimala sam ih šest godina. "Zvezde Granda" nisam gledala ni kada sam ja bila u žiriju, a pogotovo ne sada - rekla je JK čije je mesto u ovom takmičenju zauzela Ceca Ražnatović, a zatim otkrila da ne voli da gleda sebe na TV ekranu.

 - Ne volim sebe da gledam na televiziji, pretpostavljam kao i mnoge javne ličnosti. Jer, ja sebi nisam lepa, definitivno, a konkretno "Zvezde Granda" nisam pogledala od 2015. godine. Ne fali mi to. Ja jesam u tom takmičenju ostavila jedan ozbiljan pečat, ali ono je bilo samo deo mog puta - rekla je Jelena i dodala da je njen novi album konačno gotov, ali i da ne želi da otkriva datum kada će biti predstavljen publici.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Šta je Jelena još govorila večeras, pogledajte u video prilogu koji sledi.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike