Luna Đogani se od porođaja bori sa jednim problemom: To me kopka, stalno kukam!

04.11.2021

16:14

0

Autor: Marija Mitić

"Kad se pogledam u ogledalo, nisam zadovoljna"

Luna Đogani se od porođaja bori sa jednim problemom: To me kopka, stalno kukam!
luna dj - Copyright ATAImages/ A.A.

Kako se porodila pre samo četiri meseca, Luna Đogani još uvek vodi borbu sa viškom kilograma. Iako bi joj mnogi pozavdeli na formi koju je već postigla, ona ne krije da nije zadovoljna izgledom, te da je nesrećna kad god se pogleda u ogledalo.

 

 

- Nisam debela, ali imam malo viška koji možda vi ne vidite, ali ja vidim i meni to smeta... Pre trudnoće sam imala neku svoju idealnu kilažu, ali još uvek nisam stigla do te moje idealne kilaže i sad radim na tome, jako malo mi fali. Mene to kopka i ja moram da ispunim taj svoj cilj i zato stalno kukam. Zadovoljna sam sobom i mislim da se to vidi i radim na tome da izgledam kao i pre trudnoće - rekla je Luna u emisiji "Grand news" i dodala:

 

 

- Nije meni to do drugih...  Baš me briga šta će neko da priča i da misli... Meni je to do mene. Kad se ja pogledam u ogledalo, nisam zadovoljna još 100 posto, ja bih tu još radila na sebi, smatram da sam mlada i da treba da izgledam dobro. To što sam mama ne znači da treba da se zapostavim, mislim da to nije opravdanje i da sada treba još bolje da izgledam i još bolje da se osećam, da budem dobra i ćerkici i mužu - završila je Luna.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike