Luna i Marko kupili stan na Bežaniji, planiraju da pazare još jednu nekretninu: Kredit će otplaćivati 15 godina

29.10.2021

12:53

0

Njih dvoje žele da otpočnu novi život sa naslednicom Miom u novom porodičnom domu

Luna i Marko kupili stan na Bežaniji, planiraju da pazare još jednu nekretninu: Kredit će otplaćivati 15 godina
maja_alen_svadba_20082021_0033 - Copyright G.G./ATAImages

Luna Đogani i njen emotivni partner Marko Miljković rešili su da kupe stan u kome će živeti sa naslednicom Miom. Iako pevačica već poseduje jedan, njih dvoje su sebi priuštili još jednu nekretninu i to ni manje, ni više nego u buržujskom naselju na Bežanijskoj kosi. 

- U proceduri smo useljenja u novi stan na Bežanijskoj kosi. Za nekih 20 dana treba da dobijemo ključeve. Pazarili smo ga za jeftinije jer smo ga kupili u izgradnji. Krajem decembra ćemo se najkasnije useliti u novu nekretninu. Ovaj sadašnji stan ćemo verovatno da izdamo, dok ćemo u drugom živeti. Za nekoliko godina ćemo kupiti još jedan stan ili kuću. Kupili smo kauč, krevet, belu tehniku i televizor. Sve ćemo u dva dana da uguramo u stan. Želimo da uđemo u svež i nov stan, sve će se raditi po meri - ispričao je Miljković koji je objasnio da će više od jedne decenije otplaćivati ovu nekretninu. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Istina je da smo stan kupili na kredit i da ćemo ga otplaćivati narednih 15 godina, a ja se nadam i dosta manje. Moramo da budemo uporni i da se trudimo. Zajedničkim snagama možemo da isplatimo nekretninu. Jednim delom smo platili kešom, jednim delom je kredit. Od te priče da nas fanovi finansiraju, to apsolutno nije istina - dodaje Marko, koji je ponosan što je postao otac devojčice Mie. 

- Ćerkica je super, budila se stalno prva dva meseca. Bili smo spremni na to. Nakon dva meseca je krenula normalno da spava i da se budi. Sve dolazi na svoje, Mia se stalno smeje. Vrlo pozitivna beba i zadovoljna - kaže Miljković i za kraj otkriva da li planira proširenje porodice.

Toxic
 

- Planiramo proširenje porodice. Želim da se Luna odmori od porođaja, ali i da bude što manja razlika među decom kako bi zajedno išli u vrtić i mogli da se druže. Radimo na raznim projektima, trudimo se maksimalno. Razmišljamo o svemu što je veliko - zaključuje Marko Miljković.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike