Prošle su tri godine od Majinog koncerta u „Areni"! Pevačica objavila hit snimak (FOTO/VIDEO)

03.11.2021

17:19

0

Luda noć iz 2018. godine svakako nije pala u zaborav, ali sada će svi biti u prilici da se podsete detalja, zajedno s Berovićevom

Prošle su tri godine od Majinog koncerta u „Areni"! Pevačica objavila hit snimak (FOTO/VIDEO)
Maja Berović - Copyright Promo

Publika je svakako uživala pre tri godine na čelu sa Majom Berović, kada se ona u „Štark Areni" na samom početku večeri za pamćenje spuštala sa vrha u kavezu, izvodila čuveni „Harem"... Za ovaj koncert tražila se i karta više, a pevačica je ispunila očekivanja svih i bila pozdravljena gromoglasnim aplauzom.

- Neću puno da pričam. Srce mi je puno - poručila je tada, a tri godine kasnije, lepa sećanja osvanula su i na njenom zvaničnom Jutjub kanalu.

 

 

Kratkim snimkom na Instagramu posebno je zaintrigirala i one koji nisu bili u mogućnosti onda da joj se pridruže.

- Idelan trenutak da se posle tri godine prisetimo večeri koja je bila za pamćenje. Meni je to ostalo urezano u sećanju kao najlepša noć u mom život, a verujem da će takvih još biti i da ćemo moje „bebe" i ja već za godinu dana uživati u još jednom koncertu za pamćenje - izjavila je kratko za medije Maja, koja je inače poslednjih mesec dana na odmoru i uživa u trudničkim danima.

 

 

Podsećanja radi, Maja Berović i njen suprug Alen Dragosav očekuju svoje prvo dete. Pevačica nosi sina, a fotografijom na Instagramu koja je sada već stara par nedelja potvrdila je pisanja 24sedam, o svojoj trudnoći.

- Izgleda da će biti nešto više beba sledeće godine nego večeras, jer Mama Bebović „coming soon". Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - potpisala je ona svoju objavu.

 

 

Maja i Alen su u braku od 2016. godine. Za razliku od mnogih pevačica, par se bio odlučio za manju i romantičnu svadbu u krugu najbliže rodbine i prijatelja. Venčanje je organizovano na grčkom ostrvu Rodos, pod otvorenim nebom, a o potomstvu je mnogo puta posle toga govorila u medijima.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike