Potvrđeno pisanje 24sedam: Maja Berović objavila prvu fotografiju sa trudničkim stomakom, pa najavila šta je čeka

17.10.2021

17:18

2

Pevačica je posle nekoliko meseci nagađanja odlučila da prizna svima da je trudna

Potvrđeno pisanje 24sedam: Maja Berović objavila prvu fotografiju sa trudničkim stomakom, pa najavila šta je čeka
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Kako je portal 24sedam prvi pisao, pevačica Maja Berović je trudna! Iako nije želela da se oglašava ovim povodom, pouzdani izvor za naš portal otkrio je da je pevačica u drugom stanju, a sada je i ona to napokon potvrdila.

Maja je objavila fotografiju na svom nalogu na Instagramu na kojoj pozira sa trudničkim stomakom, a uz to je porukom objasnila da se povlači sa scene. Kako saznajemo, Maja je u šestom mesecu trudnoće, a u februaru naredne godine će roditi dečaka.

- Izgleda da će biti nešto više beba sledeće godine nego večeras, jer Mama Bebovic coming soon. Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi zivot! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - poručila je Maja.

Podsetimo, Maja je u braku sa Alenom Dragosavom od 2016. godine. Za razliku od mnogih pevačica, Maja i Alen su se odlučili za manju i romantičnu svadbu u krugu najbliže rodbine i prijatelja. Venčanje je organizovano na grčkom ostrvu Rodos, pod otvorenim nebom, a o potomstvu je mnogo puta posle toga govorila u medijima.

Izvor blizak pevačici je za 24sedam sredinom septembra otkrio da je Maja u drugom stanju, ali nije u tom trenutku još uvek želela da se zna za to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike