Nikada nisam bežala od sebe, pa neću ni sada! Maja Berović je pokrenula novi biznis, a otkrila i kakva je sa Bubom i Džalom

07.05.2021

08:05 >> 08:45

0

Sve je to nešto što sam ja u biti, ali ja uvek gledam da to bude drugačije, ističe peačica

Nikada nisam bežala od sebe, pa neću ni sada! Maja Berović je pokrenula novi biznis, a otkrila i kakva je sa Bubom i Džalom
Copyright Maja Berović ATAImages/ Antnio Ahel

Pevačica Maja Berović kaže da joj snovi postaju stvarnost, jer ono što je od malena želela sada se ostvarilo.

Naime, Maja je nedavno pokrenula svoju liniju šminke, te je svoje fanove obradobovala bogatom paletom proizvoda iz svoje nove kolekcije. S obzirom da je pevačica nova u kozmetičkoj industriji, Berovićeva je otkrila da je vrlo zadovoljna kako su proizvodi prihvaćeni.

– Super ide, novi karmin je izašao pre par dana, radimo, biće tu još dobrih proizvoda uskoro – priča Maja. Dok nastupa i muzičkih događa još uvek nema zbog trenutne pandemije korona virusa, pevačica ističe da li je kozmetika stavila muziku u drugi plan.

– To ne treba da pitate uopšte, jedva čekam da se sve ovo završi, pa da konačno radim ono u čemu sam najbolja. Pripremam svašta novo, samo da krenemo normalno da živimo – priča Maja i dodaje:

– Sve je to nešto što sam ja u biti, ali ja uvek gledam da to bude drugačije, i što se tiče zvuka i što se tiče samih tekstova. U svakom slučaju, ja nikada nisam bežala od sebe, pa neću ni sada – zaključuje pevačica u emisiji “Premijera”.

M. M./ATAImages

Maja je otkrila i u kakvom odnosu je sa reperima Jalom Bratom i Bubom Korelijom, jer se jedno vreme pisalo da dobro poznat trio nije u dobrim odnosima.

– Okej smo sasvim, nikad se nismo svađali. To što bi ljudi možda voleli da se to desi, to je već druga stvar – zaključila je Berovićeva.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike