Ivana je bila očigledan izbor: Miloš Biković je ponovo u vezi, ali uvek bira isto! (FOTO)

03.11.2021

16:07

0

Mlada pravnica i glumac sastali su se na beogradskoj premijeri nastavka „Južnog vetra"

Ivana je bila očigledan izbor: Miloš Biković je ponovo u vezi, ali uvek bira isto! (FOTO)
Miloš Biković devojke 1 - Copyright Instagram printscreen 24sedam/Goran Sivački

Posle tri godine, „Južni vetar 2: Ubrzanje" predstavljen je prethodne večeri beogradskoj publici u Kombank dvorani, međutim vest da je glavni akter film pogledao sa novom izabranicom brzo je „ukrala šou". Naime, Miloš Biković, koji tumači lik Petra Maraša, fotografisan je u bioskopskoj sali sa izvesnom Ivanom koja ima 25 godina i pravnica je, ali i prava lepotica, prenosili su domaći mediji.

Par je, kao i ostatak publike, sve vreme nosio zaštitne maske poštujući epidemiološke mere, ali to očito nije stalo na put paparaco fotografima da ih raskrinkaju.

Miloš Biković 24sedam/Goran Sivački
 

 

 

Očigledan izbor?

Biković je na premijeru došao dobro raspoložen, ruku pod ruku sa izabranicom s platna, Jovanom Stojiljković (Sofija). Dvojac je po pojavljivanju privukao ogromnu pažnju svih okupljenih i niko nije mogao ni da nasluti iznenađenje koje je sledilo.

Jovana Stojiljković i Miloš Biković 24sedam/Goran Sivački
 

Ivana je za to vreme bila s njegovim kolegama, u bordo haljini koja je pratila njenu zavidnu, gotovo manekensku figuru.

Inače, krasi je i duga, tamna kosa, što se svakako može smatrati još jednim od dokaza da je mlada pravnica bila - i više nego očigledan izbor, kada je poznati glumac u pitanju.

Miloš Biković s novom devojkom Ivanom Amir Hamzagic/ATAImages
 

„Ista kosa, iste oči... " ?

Kao što pevačica Milica Todorović peva u hitu „Ista ja", tako i nova izabranica jednog od najpoželjnijih mladih glumaca - neopisivo liči na brojne njegove bivše. On se uvek trudio da dobar deo svoje privatnosti sačuva podalje od očiju javnosti, ali kad god da su emocije bile dovoljno jake, s velikim ponosom i ne skrivajući se od znatiželjnih pogleda, provodio je vreme sa njima. Tako je bilo još i sa Brankicom Sebastijanović, manekenski građenom brinetom s kojom ga je povezivala i velika ljubav prema sceni, kasnije Aglajom Tarasovom, onda manekenkom Barbarom Tatalović, plesačicom Arinom Vološinom...

ATAImages/ 24sedam
 

Bile iz Srbije ili iz Rusije, sve su visoke, zgodne, građe jednog modela, duge i uglavnom tamnije kose. Ivana, takođe, ima sve te iste kvalitete. Jedino što je, makar trenutno, izdvaja što javnosti još nije mnogo poznata.

Instagram printscreen/ivanamalic
 

Prva zajednička objava, inače, osvanula je na njenom Instagramu i u okviru storija.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike