Bikovićeva ispovest usred Boldvinovog skandala: Našem čoveku je puška otkinula prst! (VIDEO)

26.10.2021

17:14

0

Govoreći o greškama koje se dešavaju na snimanjima, glumac je mnoge ostavio bez reči

Bikovićeva ispovest usred Boldvinovog skandala: Našem čoveku je puška otkinula prst! (VIDEO)
Miloš Biković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Vest da je Alek Boldvin pre nekoliko dana slučajno na snimanju „Rđe" usmrtio direktorku fotografije, te ranio reditelja nesvestan da li je u pištolju bojeva ili municija uopšte, veoma je potresla javnost kako u svetu, tako i kod nas.

Ekipa 24sedam tim povodom porazgovarala je o incidentu sa domaćim glumcima, koji su pojasnili kako izgleda procedura kada je na našim snimanjima priustno oružje, a Miloš Biković nastavio je priču na konferenciji za novinare organizovanoj zbog premijere drugog dela „Južnog vetra", pa je svojom ispovešću mnoge ostavio bez reči.  

24sedam/Goran Sivački
 

 

„Da je otišla u ruke nekom drugom..."

- Nikada se bojeva municija ne koristi na snimanju. Ne postoji, jednostavno, razloga za to. Mene su učili da pre takvih scena sam proverim pištolj, okvir, cev... Da nekoliko puta u prazno opalim. Nažalost, takve tragedije se dešavaju. Svašta se dešava na snimanju. Jednom našem oružaru, čoveku koji je proveravao oružje za nas, desilo se da mu puška otkine prst, jer nije bila pripremljena. Da je otišla u ruke nekog glumca, to bi bio propust oružara... - objašnjavao je Miloš.

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike